Dok vodim ljubav sa verenikom, maštam o VELIKOM polnom organu mog ljubavnika, ali imam još VEĆI problem

Zbog dosadnog seksa se našla u velikom problemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/svetlanasokolova

Dosadan seks sa verenikom je jednu Engleskinju “naterao” da upozna drugog muškarca, i tada počinju njeni problemi.

“Ja imam 26 godina, a moj verenik 27 godina. Volim ga, ali seks je neverovatno dosadan, stalno u istoj pozi, sa ugašenim svetlom i u tišini, jer živimo u kući koju delimo sa njegovim prijateljima”, započinje svoju priču razočarana devojka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Želim više uzbuđenja. Donosila sam seks igračke, ali mog verenika to ne zanima. Takođe, on nije naročito obdaren i više se uopšte ne radujem seksu sa njim”, kaže ona i opisuje kako je upoznala drugog muškarca.

“Posle ukidanja karantina, na roštilju kod mojih roditelja sam upoznala starijeg, oženjenog muškaraca. On ima 40 godina, i komšija je mojih roditelja. Pričali smo celo veče i potom smo razmenili brojeve telefona i počeli smo da se dopisujemo”, otkriva devojka i nastavlja:

Foto: Profimedia.rs

“Svaki dan šaljemo poruke jedno drugom. Rekli smo šta volimo u seksu. Bilo je neverovatno, jer iste stvari obožavamo u krevetu. Posle nekog vremena smo se dogovorili da izađemo zajedno. Bila sam uzbuđena kao tinejdžerka. Otišli smo na ručak i piće, a zatim i u šetnju pored reke. Iznenada se okrenuo i poljubio me, i osećaj je bio fantastičan”.

Foto:Freepik/lookstudio

“Tada nismo imali priliku da odemo korak dalje, ali nastavili smo sa slanjem slika i video klipova. Poslao mi je fotografije svog polnog organa, koji je poveći, i od tada stalno fantaziram o njemu, čak i dok vodim ljubav sa verenikom. Znam da je to pogrešno, ali ne mogu da pomognem sebi. Sigurna sam da bi me ljubavnik zadovoljio na načine  kojima mogu samo da sanjam”, u dilemi je Engleskinja.

Foto: Freepik/ svetlanasokolova

“Ali, problem je u tome, što me drugi muškarac stalno moli da se ponovo vidimo, a ja sam rastrzana između njih dvojice”.

“Bez prestanka, moj ljubavnik i ja fantaziramo o tome kako kidamo odeću jedno sa drugog, i ta tenzija me neverovatno uzbuđuje. Zaista volim svog verenika, ali potrebno mi je to seksualno uzbuđenje, koje ne dobijam sa njim”, zaključila je Britanka.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar