I to smo dočekali: Ameri shvatili grešku koju su napravili diskvalifikacijom Noleta i sada mu se ŠLIHTAJU

Furioznom igrom u duelu sa Mikelom Imerom iz Švedske, najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa sa ubedljivih 3:0

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Novak gazi cele godine, jedini meč iz koga nije izašao kao pobednik je onaj u osmini finala US opena kada je diskvalifikovan.

“Nema tragova od Njujorka u mojoj glavi. Prevazišao sam taj događaj i ne mislim o njemu. Mislim da sam odlično startovao dobivši prvi set 6:0. To je najbolji mogući način da se započne učešće na Gren slemu. To je upravo ono što nameravam, da igram jakim intenzitetom. Videli ste da je bilo nekoliko iznenađenja u prvom kolu. Medvedev je ispao i još neki veliki igrači. To vam dovoljno govori o uslovima i o tome da je veoma zahtevno za vrhunske igrače, pogotovo za one koji se smatraju favoritima i od kojih se očekuje da pobede. Zbog toga mislim da su uvodne runde krucijalne”, rekao je Novak.

Američki grend slem definitivno više nije među omiljenim kod srpskog tenisera, ali to ne sprečava Amerikance da spominju Đokovića.

Na svojim društvenim mrežama je US Open objavio fotografiju Novaka uz rezultat meča na terenu “Filip Šatrije” protiv Mikaela Imera, te obavestili javnost da je srpski as prošao dalje.

Lejkers – Majami

Veliko NBA finale je stiglo!

Večeras u 03.00 u Orlandu otvara se finalna serija između Lejkersa, tima prepunog zvezda, i Majamija, ekipe koja se više oslanja na timsku igru. Kec na Lejkerse je 1,50, a dvojka 2,95.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lejkers – Majami.

Uz to, US open je napisao i poruku:

“Dominantan Đoković.”

SULUDO da nema Novaka! Lista začudila svet, a Đokoviću može da napravi probleme sa NOVCEM OD SPONZORA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar