NARKO-MAMA

Srpkinja koja je vodila NAJMOĆNIJU BANDU na sastanke išla s bebom! Policija otkrila stravične detalje

Hapšenjem srpske državljanke i još 31 osobe razbijen je međunarodni lanac šverca marihuane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Razbijen je međunarodni lanac šverca marihuane Foto: GUARDIA CIVIL / MUP RS

Zločinačka organizacija predvođena Srpkinjom starom 37, čija je glavna “delatnost” bila uzgoj i proizvodnja marihuane za međunarodnu distribuciju, najmoćnija je banda u Kataloniji razbijena ove godine.

Hapšenjem srpske državljanke i još 31 osobe razbijen je međunarodni lanac šverca marihuane i otkriveni su neverovatni detalji iz života Srpkinje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Banda predvođena Srpkinjom čiji identitet još nije saopšten, delovala je na teritoriji Barselone i Taragone uzgajajući marihuanu na 12 plantaža u koje je policija upala i demontirala ih. U pitanju su vrlo složeni sistemi brzog uzgoja stabljiki kanabisa sakriveni na zabačenim lokacijama, u brvnarama i drugim objektima koje su iznajmili Srpkinja i njen partner.

Želeći da umiri bebu, jedan od stražara otišao je u apoteku i kupio adaptirano mleko. Čim je uzelo jedan gutljaj, dete se smirilo, piše ovaj portal.

Uhapšena Srpkinja šefica mafije: U zatvoru završila sa novorođenom bebom, španci otkrili NARKO-BANDU

Plantaže otkrivene zbog požara

Katalonska najmoćnija banda za uzgoj marihuane verovatno bi poslovala još neko vreme da u julu nije došlo do požara u kući u mestu Olivela u Barseloni. Vatrenu stihiju su izazvale loše postavljene instalacije, odnosno veliki protok električne energije koje su crpile ventilacione mašine, svetla i druga oprema namenjene uzgoju kanabisa. To je nadležnima zapalo za oko i oni su pokrenuli istragu…

U policijskoj akciji koja se odigrala pre nedelju dana zaplenjeno 12.600 biljaka, 190 kilograma obrađenih pupoljaka i 50.000 evra u gotovini. Ni u jednoj akciji nije pronađeno vatreno oružje, saopštila je španska policija.

Isplivali DETALJI HAPŠENJA srpske šefice podzemlja: Opasnu narko-bandu iz Španije odala jedna stvar!

– Poslove čuvanja plantaža obavljali su državljani Srbije koje je uhapšena angažovala – plaćala im je put u Španiju i za poslove im davala fiksnu “platu”. Povremeno je dovodila nove radnike, a stare slala nazad za Srbiju kako ne bi izazivala sumnje – pišu španski mediji. Pored Srba, na plantažama su, na različitim poslovima, bili zaposleni Hrvati, Britanci i lokalci.

Kod uhapšenih pripadnika kriminalne grupe otkriveni su i pasoši zemalja EU za koje se sumnja da su falsifikovani.

– Istražujemo zašto su imali lažne hrvatske i slovenačke pasoše. Moguće je da su im oni olakšavali kretanje u Španiji i Evropskoj uniji, budući da Srbija nije članica EU, ali je i moguće da su tim dokumentima naprosto skrivali pravi identitet jer je postojala poternica za njima – objašnjavaju u policiji.

Takođe, navodi se da je srpska policija sarađivala tokom istrage, pogotovu zato što se za pojedinim osumnjičenim traga zbog različitih dela i postupaka koji se protiv njih vode zbog u Srbiji.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar