OTVORENO ZA OBJEKTIV.RS

Mia otkrila kako bi postupila na mestu LJUPKE Stević: Nisam za medijske skandale, to je SRAMOTA!

Pevačica je komentarisala i kako na nju i njen posao utiče situacija sa koronavirusom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:PrintScreen/Instagram/MiaBorisavljevic

Nismo mogli a da ne primetimo da pevačica Mia Borisavljević poslednjih dana blista. Ona kaže da je fizički izgled odraz psihičkog stanja, iz čega možemo zaključiti da je ona vrlo dobro mentalno, što se odražava i vizuelno.

Mia je za Objektiv.rs otkrila da se oseća sjajno uprkos situaciji sa koronavirusom i tome što zbog čitave situacije ne nastupa toliko često.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja sam skroz ok, svi očekuju da nismo, verovatno zato što je korona i ovakva situacija i što mi pevači ne nastupamo… Očekuju da nam je život katastrofalan, ali daleko od toga… Naš stvarno nije i ništa nam se specijalno nije promenilo u životu osim što manje nastupamo ali nam je stvarno mnogo lepo i imamo puno planova za budućnost, što za muziku što za druge poslove, tako da za nas nema zime.”

“Mi pevamo 20 godina i stvarno nam nije strašno da ne pevamo još neko vreme, ali je stvarno jako bitno da pored ovog posla imate još neke stvari kojima se bavite. Mi to imamo i ne zavisimo samo od ovog posla i stvarno nam to znači.”

Nismo mogli a da se u razgovoru sa Mijom ne osvrnemo na skandal sa njenom koleginicom Ljupkom Stević koji je u medijima odjeknuo poput bombe. Upitali smo Miju kako bi ona odreagovala da joj se desi slična situacija kao Ljupki i šta bi ona uradila da je partner prevari.

foto:E-stock/Č.Vukojicic

Ljupka je odreagovala iskreno i bila je i posle iskrena u medijima i prema svima. E sad, da li je ispravno ili nije, to najbolje ona zna i oseća. Verovatno se osećala gore dok je trpela neke stvari nego sad kad je sve puklo kako je puklo. Ja nisam za medijske skandale, meni je lično to sramota ali, ako se jednostavno otelo kontroli gotovo… Nema nazad.”

Miju smo upitali šta bi ona učinila i da li bi kao Ljupka partneru koji je prevario bušila gume.

Ljupka Stević, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

“Ja bih se okrenula i otišla, ne bih dala ni komentar na to. Mene samo jednostavno nema u tom momentu. Nestajem i kod mene nema prostora ni raspravi, dokazivanju, objašnjavanju ni izvinjavanju, samo se jednostavno okrenem i odem. Meni se to dešavalo kad sam bila klinka i kada sam birala pogrešne partnere. Tada sam mislila da je prevara deo svakodnevnice, ali sada mi je jasno da to sve ide sa nezrelošću i biranjem pogrešne osobe. Ako nema mesta za građenje neke budućnosti tada stvarno treba otići mirno, dostojanstveno i normalno. Čovek treba da kod sebe savlada tu ljubomoru i gnev jer to razara lično tu osobu. Ljupka i svako ko je prevaren trebalo bi da se psihički izbori sa tim jer je svaki kraj neki novi početak. Nema ništa od osvete i od bušenja guma, samo se produbljuje agonija”, kaže Mia za Objektiv.rs.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar