Sloba otkrio zašto se nije pozdravio sa Kijinom majkom, pa progovorio o INCIDENTU sa verenicom!

Govorio je i o venčanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/Ivan Dobričić

Pevač Slobodan Radanović gostovao je pre par dana u Zadruzi, gde je ukućane uveseljavao sa bendom na jednoj od žurki. On se tada prvi put susreo sa bivšom taštom, Nadicom Zeljković, majkom njegove bivše žene Kristine Kije Kockar.

Njih dvoje se ovom prilikom nisu ni pozdravili, zbog čega je Kijina mama bila u potpunom šoku, a o svemu tome više saznajte iz sledećeg teksta.

Kijina majka ogorčena posle susreta sa Slobom: Mislila sam da ću mu OČI ISKOPATI!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sloba je sada prokomentarisao ovu situaciju, a u emisiji “Premijera-Vikend specijal” progovorio je i o navodnom incidentu sa verenicom Jelenom Đuričanin, kao i o njihovom potencijalnom venčanju.

“Oko nesuglasila zaista ne znam odakle je potekla priča. Nije me Jelena tukla, naravno i da me je tukla ne bih rekao. Njoj je to smešno, nije osoba koja se tuče, koja ima dozu agresivnosti u sebi. Ona je pacifista, želi sve da reši mirnim putem. Ja nikada nisam digao ruku na ženu, nikad to sebi ne bih dozvolio”, rekao je Sloba, pa otkrio da li će se oženiti.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

“Hoću da se ženim. Ne plašim se da stanem na ludi kamen. Meni list ne predstavlja ništa, ako je nema lepo u vezi to će biti samo kruna ljubavi. Trenutno nemamo ništa u planu, ali ta misao stoji.”

Za kraj, Sloba je prokomentarisao situaciju sa Nadicom na žurki u Zadruzi.

“Osećao sam se normalno. Ja svakog mogu da pogledam u oči. Nemam problem nikome da se javim, mi smo tamo gosti, nama treba da priđu da se jave. Nije mi bilo nelagodno, to je bio moj posao. Vidim da me komentarišu iz dana u dan i Nadica isto komentariše. Oni su ušli tamo, i to je borba za nadmoć, da neko pokrene neku priču”, rekao je Sloba u emisiji “Premijera-Vikend Specijal”.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar