STOP NASILJU

Kristijan kao lajf kouč, protiv NASILJA nad ženama! Iznerviran poručio: Ne budite ničije VLASNIŠTVO!

Pun životnog iskustva, Kristijan podelio savete ukućanki

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Zadruga Official

Na primeru Aleksandre Nikolić, učesnice četvrte sezone rijalitija “Zadruga”, Kristijan Golubović je podelio neke savete kako žene treba da se postave prema svojim izabranicima i uporedio nekadašnja vremena u odnosu na današnje kriterijume.

Podsetimo, Aleksandra je pre ulaska u rijaliti imala emotivnu dramu sa, sada bivšim dečkom koji, kako ju je, kako je navedeno, pretukao i ostavio na granici Srbije i Severne Makedonije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U rijalitiju se spontano povela tema, te se Aleksandra požalila Kristijanu o njenoj emotivnoj situaciji, rekavši mu da je bila spremna da odustane i od ulaska u rijaliti, promeni broj telefona i započne život sa njim, a Golubović je na to odreagovao u svom stilu i objasnio joj neke finese iz “životne škole”.

Oni večeras NOMINUJU! KRISTIJAN nije imao milosti prema Caru: Moramo da kaznimo ovu pijanduru i uličara

“To se dešava kada ne procenite dobro muškarca, a nadate se porodici sa njim. 7% veza uspe, a 11% brakova samo uspe u celom svetu”, izneo je Kristijan neke statističke podatke.

“Nema više modela starih generacija gde upoznaš muža u srednjoj školi, pa teraš tako celog života. Više su najbolji prijatelji nego što su ljubavnici… jer je**nje, lepota, novac, sve to prođe… Zdravlje i mir su najbitniji u životu. Kad nekoga totalno upoznaš, to je to, jer sve je lepo u početku, a onda počnu pitanja, što si nalakirala nokte, za koga se ti spremaš, što kad ideš do prodavnice tako njišeš kukovima… Znam ja kako to ide, onda postaneš privatno vlasništvo”, izneo je svoje viđenje Golubović i nastavio osetno iznerviran:

Poludeće kad bude saznala: Evo šta PRVO IZLAZI kada se na Guglu pretražuje ime Stanija Dobrojević! (FOTO)

“Onda krene šamar, pa ti prećutiš, onda te ostavi, ti čuješ bio je sa ovom, onom, a on krene sa izgovorima, “Izvini, bio sam pijan”, a ti budala pređeš preko toga zbog ljubavi i tako postaješ vlasništvo, više nema poštovanja i kad ti navikneš da je on takav onda nema nazad”, zaključio je zadrugar.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar