BELO ZA BJELICU

Zorana ispunila poslednju Isidorinu želju, dres kod – belo: Pavićeva u suzama pročitala Bjeličinu oporuku

Nije bila patetična, otišla je dostojanstveno kako joj i priliči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/zourana_guevara

“Bela žurka” je počela, a otvorila ju je Zorana Pavić vodeći se time da ispuni poslednju želju svoje prijateljice Isidore Bjelice koja je životnu bitku izgubila u 52. godini.

Kako je i napisala u oporuci, poslednja želja joj je bila da se organizuje žurka na kojoj će obavezni dres kod biti u belom i gde će bela boja biti dominantna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Žurku je otvorila pevačica koja je kroz suze izgovarala tekst koji je Bjelica napisala njoj:

Lav KROZ SUZE govorio o pokojnoj majci Isidori: Ne volim da kažem da je ona izgubila tu bitku… (VIDEO)

“Pingvi (nadimak koji je Isidora dala Zorani, prim. nov.), dobih nalaz, e, ne deluje više j….. hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam jer u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni i Bogu i ljudima, nego htela sam nešto da te zamolim, Pingvi. Pošto ne znam jesi li videla onaj moj virtuelni testament… Ja suviše volim ljude da bih bilo kog gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade – elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu stvar – da, kad odem u večna lovišta, organizuješ odličan “afterlajf parti” sa puno dobre muzike i treske i belim dres-kodom, jer ja sam Bjelica, a ne Crnica”, bile su reči spisateljice koja će ostati, osim po svojim delima, upaćena i po svom vedrom duhu.

Isidora će biti zauvek u pamćenju svih onih koji su poznavali njen lik i delo.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar