URNEBESNO

Mališa, smetaš! NASMEJAĆE vas do suza kad vidite kako se veći PAS “rešio” mlađeg drugara (VIDEO)

Bitno je otarasiti se "uljeza" u kadru za što manje vremena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ monnieblazkova

Vlasnici ljubimaca znaju, pogotovo ako u kući imaju više pasa, da ne može uvek sve da ide “po loju”, odnosno da, kao što u međuljudskim odnosima dolazi do neslaganja, isto je i sa našim krznenim drugarima.

Bilo da je prevlast oko toga ko će više da se mazi, ugrabi bolje parče hrane ili zauzme bolju poziciju, svakodnevno se događaju situacije koje mogu biti veoma zabavne i smešne, pogotovo ako ih uhvatite na kameri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naravno, sukobi među ljubimcima mogu biti i opasni, te, ukoliko primetite da neslaganje dugo traje, nije zgoreg posavetovati se sa veterinarom, kako bi na što bolji način rešili problem.

U ovom slučaju, i sama vlasnica ostala je zatečena onim što je uspela da “uhvati” telefonom.

Naime, na snimku možemo videti dogu i čivavu (kakav par) i devojku koja leži na podu, očigledno pokušavajući da uslika selfi. Međutim, sve se čini da se dogi mlađi drugar uopšte nije dopao, te ga je smatrala apsolutno bespotrebnim u kadru.

Šalu na stranu, zapravo se pre radi o refleksu koji je krenuo po zlu, te je veći pas “ritnuo” mlađeg i to bukvalno. A čivava je odletela, na potpuno drugi deo sobe.

Uostalom, pogledajte i sami. Potpuno urnebesno!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar