Uskoro “Južni vetar 2: Ubrzanje”: Snimanje se nastavlja, publiku očekuje drugačiji nastavak priče

Film bi trebalo da se nađe u bioskopima početkom sledeće godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Južni vetar

Nastavljeno je snimanje filma “Južni vetar 2: Ubrzanje”, a pred publikom bi mogao da se nađe početkom sledeće godine. Nakon pet nedelja u istočnoj Srbiji, snimanje nastavka “Južnog vetra” nestavljeno je u Beogradu i trajaće još desetak dana.

Ekipu filma “Južni vetar” posetio je Gordan Matić, direktor Filmskog centra Srbije (FCS):

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ekipa je uigrana i, što je takođe važno, u potpunosti svesna delikatnosti trenutka u kome se odvija snimanje”, rakao je Matić i dodao da je ključno je da postoji svest o potrebi prevencije i zaštite, i da je Filmski centar Srbije je uvek tu da pruži finansijsku, logističku i moralnu podršku.”

“Južni vetar” stiže u Holivud: U planu je američki rimejk popularnog ostvarenja

Pored Miloša Bikovića, Miodraga Radonjića, Jovane Stojiljković, Luke Grbića i drugih poznatih lica, u filmu glume i gosti iz inostranstva: Anastazija Everal, Zahari Baharov, Marian Valev, Mak Marinov.  Reditelj, scenarista i producent Miloš Avramović obećava čistokrvni hit.

“Akcija počinje nakon uvodne trećine i traje gotovo bez prekida do odjavne špice: svaka sledeća scena je zahtevnija i spektakularnija od prethodne. Sve to do finala koje pomera granice u produkciji, scenografiji, kaskadama… Mnogo truda je u sve to uloženo i nadam se da će se to i videti u filmu”, kaže Avramović.

 

Imajući u vidu specifičnu situaciju u kojoj se nalazi bioskopska distribucija, ostaje neizvesno kada će se ovaj željno išćekivani nastavak naći pred publikom u Srbiji, regionu i svetu. Najoptimističniji plan je da “Ubrzanje” u bioskope stigne u januaru ili februaru 2021. godine.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar