Napakovali kućnoj pomoćnici KRAĐU, hapšenje i zatvor, a onda im je žestoko uzvratila (VIDEO)

Tužna priča žene koja je na kraju ipak uspela da pronađe način za kontranapad

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/lechenie_narkomanii

Pravda jeste vrlo često neverovatno spora, gotovo i nemoguća za postizanje, ali ume da bude dostižna. A tu leži onaj najlepši osećaj za svakog od nas.

Parti Lijani, Indonežanka koja je pre četiri godine optužena da je iz kuće jednog milionera ukrala 115 komada garderobe, DVD plejer, torbice i sat u vrednosti od 34.000 dolara, konačno je slobodna.

Upao ženi na prevaru u stan i silovao je: Dok ju je šamarao, iscedio kroz zube NAJUŽASNIJU rečenicu

A poslednje četiri godine provela je u paklu, ni kriva ni dužna. Ona je bila kućna pomoćnica koja je zarađivala 600 dolara mesečno radeći za veoma bogatu singapursku porodicu.

Liev Mun Leong je bio njen poslodavac, titan singapurskog poslovnog establišmenta i predsednik nekih od najvećih firmi u zemlji. U martu 2016. Liev i njegova porodica su se odselili. Iz sudskih dokumenata vidljivo da je od gospođe Parti u više navrata zatraženo čišćenje nove kuće i kancelarije, što je zapravo kršenje tamošnjih zakona i propisa o radu, a na šta se i ona žalila.

Nekoliko meseci kasnije, porodica Liev joj je rekla da je otpuštena zbog sumnje da krade od njih. Kada joj je glava porodice rekla da više ne radi za njega, shvatila je zašto.

“Ljut si jer sam odbila da čistim tvoju drugu kuću”, rekla mu je.

Imala je samo dva sata da se spakuje. Dok se pakovala, zapretila je da će singapurskim vlastima reći i za kršenje propisa o radu.

Porodica Liev je odlučila da proveri sve njene spakovane kutije, pa su navodno utvrdili da su u njima pronašli predmete koji pripadaju njima. Prijavili su je policiji, a ona je za to saznala tek pet nedelja kasnije kad je u Singapur došla da potraži novi posao. Uhapšena je čim je sletela u Singapur.

Očuh ubio sina (11) u šumi: Prvo mu je otkrio svoju najveću tajnu, a onda je zbog ovoga povukao OKIDAČ

Tokom suđenja je tvrdila da su ti predmeti bili u njenom vlasništvu ili da ih nije ona stavila u svoje kutije, prenosi Jutarnji.hr.

Prošle godine je proglašena krivom i osuđena na dve godine i dva meseca zatvora. Na tu se presudu žalila, a slučaj se povlačio po sudu do septembra ove godine, kada ju je singapurski sud napokon oslobodio.

“Doživela sam pravdu za koju sam se borila čak četiri godine”, rekla je Parti Lijani po izlasku iz suda na slobodu.

Darija (14) i Ivan (11) napravili dete: Čim je po porođaju videla bebu, devojčica poslala ŠOKANTNU poruku



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar