Novi DETALJI ubistva Stojanovića: Kamere snimile saučesnika ubice, identifikovaće ga po tetovažama?

"Kamere za nadzor snimile su mladića koji je u rancu odneo eksploziv misterioznom biciklisti, osumnjičenom za likvidaciju," prenose mediji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Strahinja Stojanović (30) raznet je pretprošlog vikenda sa kilogram i po vojnog eksploziva pentrit P 500, koji je postavljen pod njegov džip BMW X5! Domaći mediji prenose da postoje novi detalji istrage, i da su sigurnosne kamere snimile mladića koji ima “prepoznatljive tetovaže”.

“Kamere za nadzor snimile su mladića koji je u rancu odneo eksploziv misterioznom biciklisti, osumnjičenom za likvidaciju,” prenose mediji.

“Na jednom snimku vidi se biciklista koji je pričao telefonom u trenutku ubistva, dok je sada pronađen još jedan snimak, na kojem se vidi primopredaja predmeta za koji se pretpostavlja da je eksploziv podmetnut pod Stojanovićev džip,” navodi izvor iz istrage.

Lepa Kolumbijka poslala NOVU PORUKU: Napisala tužne reči uz snimak nje i Strahinje (FOTO)

Mlađi muškarac je na snimku, i nosi nešto za šta se pretpostavlja da je bomba, u rancu. Ono što je karakteristično je što ima vidljive tetovaže, koje bi trebalo da olakšaju njegovu identifikaciju,” navodi izvor.
Stojanović je likvidiran 13. septembra u stravičnoj eksploziji bombe podmetnute pod njegov džip BMW X5 u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu. U tom džipu bila je i njegova devojka iz Kolumbije Sonja Suarez Gomez (45), koja je samo lakše povređena.

Strahinja Stojanović sa devojkom Foto: printscreen/Instagram

Lepa Kolumbijka otkrila da je Strahinja Stojanović bio JAKO UZNEMIREN: Tek kasnije mu je postalo jasno

Stojanović je i ranije bio na meti ubica, a 2019. čudom je preživeo eksploziju bombe podmetnute pod njegov džip u naselju Galenika. Tad je teško povređena njegova tadašnja devojka iz Španije, bivša misica Olac Bilbao Gonzales (22). I pored toga, Strahinja, po svemu sudeći, nije strahovao za svoj život. Nije nosio pancir, džip BMW X5 mu nije bio blindiran, a njegova devojka iz Kolumbije je na društvenim mrežama često objavljivala kuda se kreću i putuju, pa ih je bilo lako pratiti.

Strahinja je u medijima povezivan sa braćom Branislavom i Slobodanom Šaranović iz Crne Gore, koji su likvidirani u brutalnom mafijaškom ratu koji besni između crnogorskih klanova.

Kolumbijka Sonja ČETIRI SATA davala iskaz u tužilaštvu: Ispričala da li se Strahinja krio

On se kao svedok pojavljivao i na suđenju u slučaju ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, koji je godinama bio u ratu sa Šaranovićima. Takođe, Strahinjino ime dovođeno je i u vezu sa likvidacijom poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, braniocem Luke Bojovića i Filipa Koraća, ali on nikad nije odgovarao na sudu za to.

Sahranjen je 16. septembra na Novom bežanijskom groblju.



Izvor: Mondo, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar