Igor Jurić planira da osnuje stranku?

Izvesno je da će imati podrsku Dragana Đilasa i Marinike Tepić kojima se priklonio svojim stavovima koje pokazuje potpuno otvoreno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/milos rafailovic

Predsednik fondacije Tijana Juric, Igor Juric, u poslednje vreme počeo je javno da iznosi svoje politicke stavove, uglavnom deleći objave i komentarisuci na društvenoj mrezi Tviter, na kojoj je vrlo aktivan.

Naime, primetna je njegova podrska Draganu Đilasu, Mariniki Tepic i Đordju Vukadinovicu, kao i izraženo negativno komentarisanje predsednika Srbije i funkcionera Srpske napredne stranke. Ovo je kod brojnih građana izazvalo negodovanje, s obzirom da ga do sada nisu posmatrali kao politicara, naprotiv.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Takođe, veliko uznemirenje građana koji su verovali Igoru Juricu izazvalo je i objavljivanje fotografije i podrska Petru Đuricu Đufi, momku koji je lažno optuzio zdravstveni sistem da njegov otac nije na vreme stavljen na respirator, a za koga se u medijima pojavilo da drži sajt za elitnu prostituciju, kao i da je poznat po svom problematičnom ponašanju. Mnogi tviteraši komentarisali su ovu fotografiju kao “skandaloznu”, jer se “slika sa makroom”, “čovekom koji podvodi devojke”…

Prethodnih dana mogli smo da vidimo i konkretne planove Igora Jurića za ulazak u politiku. On se, naime, priprema za osnivanje političke stranke, za šta će imati podrsku Dragana Đilasa i Marinike Tepić kojima se priklonio svojim stavovima koje pokazuje potpuno otvoreno.

Igor Jurić
Igor Jurić
Igor Jurić

Ostaje da vidimo kada ce Igor Jurić svoje planove realizovati, ali ono sto je sigurno, jeste da on i zvanicno ulazi u politiku.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar