Strahinji Stojanoviću Crnogorci ovo nisu oprostili: Otkriven MOTIV likvidacije na Novom Beogradu

Da li mu je krađa droge došla glave?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Moćni narko-klan optužio je 2018. Strahinju Stojanovića (30) da im je krao drogu, zbog čega su ga umalo ubili. Strahinja je potom uspeo da ih ubedi da to nije radio i navodno su sklopili mir, ali oni su ga ipak u nedelju razneli bombom.

Ubica je OVOM PUTANJOM pratio Strahinju do Novog Beograda! Prešao osam kilometara za idealan trenutak

Strahinja Stojanović (30) raznet je bombom u nedelju na Novom Beogradu posle sukoba sa jednim moćnim crnogorskim narko-klanom! Taj klan je, kako piše Informer, optužio Strahinju 2018. da im je ukrao izvesnu količinu kokaina, zbog čega su ga umalo ubili u zemunskom naselju Galenika te godine.

Stojanović je, međutim, nakon tog napada uspeo da sklopi mir s njima, ubeđujući ih da nema nikakve veze s krađom droge. Klan je ipak ostao pri nameri da ga likvidira i to su u nedelju sproveli u delo.

Kolumbijka Sonja SVEDOČILA u tužilaštvu na Novom Beogradu! Došla u pratnji Strahinjine majke

“Misleći da je problem s klanom rešen, Strahinja se opustio i nije se čuvao. To su vođe klana iskoristile i dale nalog za ubistvo”

Godinama praćen

Izvor Informera dobro upućen u ovaj slučaj kazao nam je da je Stojanović prethodnih godina bio pod nadzorom domaćih i stranih bezbednosnih službi jer je bio u čestim kontaktima sa jednim moćnim crnogorskim narko-klanom, koji se bavi švercom kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

Kolumbijka objavila MISTERIOZNU PORUKU nakon ubistva Strahinje! Šta je ovim htela da poruči? (FOTO)

“Postojala su ozbiljna operativna saznanja da je i Stojanović učestvovao u transportu droge, ali nije došlo do hapšenja jer je bio u fazi praćenja i istrage. Strahinja je, međutim, pre dve godine došao u sukob sa tim klanom, kad su ga optužili da im je krao po deo droge od svake isporuke. Nakon što je čudom preživeo eksploziju bombe podmetnute pod njegov džip na Galenici u avgustu 2018, pri čemu je povređena njegova tadašnja devojka, misica iz Španije Olac Bilbao (22), Strahinja je odmah znao ko mu radi o glavi”, objasnio je izvor.

Stojanović je, prema njegovim rečima, posle napada kontaktirao sa vođama klana kako bi pokušao da sklopi primirje s njima.

“Ubeđivao ih je da nema nikakve veze sa krađom droge i nekako su se dogovorili da sklope mir kako bi se prekinuo lanac osvete u tom slučaju. Strahinja im je poverovao, ali se prevario. Misleći da je problem s njima rešen, Stojanović se vremenom opustio. Nije preduzimao nikakve mere obezbeđenja, što su vođe klana iskoristile i dale nalog za likvidaciju” rekao je izvor iz istrage.

Klan je, kaže on, angažovao ubicu, stručnjaka za eksploziv iz Bosne, koji je u nedelju podmetnuo bombu pod Strahinjin džip BMW X5 u garaži elitnog naselja “Vest 65” na Novom Beogradu.

“Ubica je zatim pratio džip, u kom su Strahinja i njegova devojka iz Kolumbije Sonja Suarez Gonzales (45) krenuli ka Ušću na auto-trke. Čim su malo odmakli niz Ulicu Omladinskih brigada, plaćenik je mobilnim telefonom aktivirao eksploziv ispod džipa, koji je ubio Strahinju, a Sonju samo lakše ranio”, kaže izvor.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar