OTKRIVENO

Ubica je OVOM PUTANJOM pratio Strahinju do Novog Beograda! Prešao osam kilometara za idealan trenutak

Kako se sumnja, ubica je eksplozivnu napravu velike razorne moći, ali precizno usmerene, ispod Stojanovićevog vozila najverovatnije postavio u toku noći između subote i nedelje

Ubica je pratio Strahinju osam kilometara Foto: printscreen/Googlemaps/Instagram

Ubica, koji je preko daljinskog upravljača, u nedelju 13. septembra, detonirao bombu postavljenu ispod džipa BMW X5 Strahinje Stojanovića, pratio je njegovo vozilo 8 kilometara pre nego što je pritisnuo dugme i ubio ga.

Stojanović, koji iza sebe ima debeo dosije, je kobnog dana oko podneva krenuo iz svog stana na Galenici ka Novom Beogradu. U tom trenutku sa njim je bila njegova devojka, Kolumbijka Sonja Suarez Gonzales (45) od koje se poslednjih meseci gotovo nije razdvajao i koja je u boravila u njegovom stanu na Galenici u Beogradu od marta ove godine.

Kako je ispričala u saslušanju u policiji, kobnog dana krenuli su na ušće na Novom Beogradu kako bi gledali auto-trke i sve je delovalo normalno, bez ikakve naznake šta će se samo nekoliko minuta kasnije dogoditi.

Kako se sumnja, ubica je eksplozivnu napravu velike razorne moći, ali precizno usmerene, ispod Stojanovićevog vozila najverovatnije postavio u toku noći između subote i nedelje.

Otkriveno KO JE UBIO Strahinju Stojanovića! Na snimcima se tačno vidi kako je aktivirao eksploziv

Međutim, kako je istraga pokazala, eksplozivna naprava je morala biti aktivirana daljinskim upravljačem, pa je jasno da je ubica Stojanovićevo vozilo pratio 8 kilometara pre nego što je detonirao bombu.

Policija je skinula snimke sa svih ulica kojima je Stojanović kobnog dana prošao kako bi pokušali da identifikuju ubicu.

Kolumbijka Sonja SVEDOČILA u tužilaštvu na Novom Beogradu! Došla u pratnji Strahinjine majke

Sasvim je sigurno da se ubica odlučio da prati Stojanovića i uveri se da je definitivno on u vozilu i jer je pre dve godine, kada je neko pokušao da ga likvidira na identičan način, Strahinja Stojanović u poslednjem trenutku izašao iz “audija” ispod kog je bila postavljena bomba i izbegao smrt, dok je teško povređena njegova tadašnja devojka, inače bivša misica Marbelje Olatz Bilbao.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je u oba napada na Strahinju korišćen isti eksploziv, što najverovatnije znači da je prvi put pokušala da ga likvidira ista ekipa, koja ovaj put ništa nije prepustila slučaju, pa je bombu detonirala tek kada su bili sigurni da je Stojanović u vozilu. Nije isključeno i da je ubica vodio računa da ne ubije nikoga više te zato nije aktivirao bombu nekoliko minuta ranije.

Izvor: Blic

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar