“Mobil Demo Fest” u drugačijem svetlu: Odlična prilika za mlade bendove

Kokurs se produžava do 30. oktobra ove godine, a pravila se menjaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Promo/Andreja Injatović

Poznati “Mobil Demo Fest” će se ove godine održati u drugačijem ruhu, a mladi bendovi iz cele zemlje su pozvani da učestvuju.

“Posle nekoliko meseci pakla izazvanog pandemijom je svim muzičarima preko glave. Znaju koliko je bilo otkazanih proba i svirki, muzike zarobljene u četiri zida, opšte depresije koja nam se prikrala iza ugla odlučili smo da Mobil Demo Fest preraste u “Mobil Music Fest”, saopšteno je sa portala “Headliner”, uz pokrovitelja PGP RTS i sve prijatelje festivala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Koncepcija ostaje ista, a promene su uglavnom učinjene kako bi veći broj muzičara dobio priliku da učestvuje i snimi album pod etiketom naše najveće diskografske kuće.

Foto/Promo

“Takođe, vodili smo računa i o tome da je tokom leta bilo gotovo nemoguće ispuniti neke od uslova konkursa, pa smo zato rešili da unesemo sledeće izmene: Kokurs se produžava do 30. oktobra ove godine. Na konkursu, pored demo bendova, mogu da učestvuju i bendovi i izvođači koji imaju objavljen najviše jedan studijski album, ne računajući EP. Sve ostalo ostaje isto. I dalje važi – sve što treba da uradite da biste se prijavili je… da snimite spot mobilnim telefonom u jednom kadru”, kažu organizatori.

Finale festivala Mobil Music Fest biće održano u novembru 2020.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar