GLUMICA I PEVAČICA

Znamo je iz RIJALITIJA, pričalo se da je preotela MUŽA Snežani Savić, a glumila je u OVOM filmu (FOTO)

Osim toga, snimila je i nekoliko pesama...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Youtube/Screenshot

Pevačica Jasmina Medenica poslednjih godina je najviše poznata po učešću u rijalitijima, a u mladosti je glumila u popularnom filmu, a kako se pričalo i koleginici preotela muža.

Nataša Bekvalac GLUMILA je u OVOJ našoj nekada veoma popularnoj seriji: Da li biste je prepoznali? (FOTO)

Naime, Jasmina je glumila zanosnu pevačicu Jelenu u filmovima “Sekula i njegove žene” i “Sekula se opet ženi”, a pojavljivala se i u filmovima “Šećerna vodica”, “Tombola” i “Ortaci”. Snimila je i nekoliko pesama, ali je najveću pažnju na sebe privukla vezom sa režiserom Dragoslavom Lazićem, bivšim mužem glumice Snežane Savić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Youtube/Printscreen/Jasmina Jasna Medenica

Tada se pričalo i da je Medenica glavni razlog razvoda Savićeve i Lazića koji imaju i ćerku, takođe glumicu Anitu Lazić Todorović. Ipak, Jasmina je sve to negirala.

NEPREPOZNATLJIVA! 2005. je glasom i stasom zapalila “Pesmu Evrovizije”, a danas izgleda OVAKO (FOTO)

“Ludo sam volela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželela da odem negde i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi. Uvek ću ga voleti. Živeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i srećan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali. Dragoslav mi je svako jutro ostavljao poruku na jastuku sa ružom na kojoj je pisalo „Volim te najviše“ “, rekla je ona svojevremeno u jednom intervjuu, prenosi Blic.

 

View this post on Instagram

 

Da …#redismycolor #partytime #holidayseason #beverlyhills90210 #losangeles #holiday #jasminamedenica #hollidayspirit #tvgrand

A post shared by Jasmina MEDENICA (@jasmina_medenica) on

Kako su Dragoslav i Jasmina počeli da žive zajedno odmah nakon njegovog razvoda od Snežane, mnogi su pretpostavili da je “jabuka razdora” zaista bila Medenica.

“Oni su se sudski razveli, a ja sam ga ubrzo posle toga upoznala. Ne želim da se plasira priča da sam ja rasturila njihov brak jer to nije istina”, rekla je Medenica o tome.

Džilijan Anderson neprepoznatljiva kao čuvena premijerka (FOTO)

Ipak, njihova ljubav nije potrajala, a Medenica je o tome govorila: “Pukla je od ljubavi. Nismo mogli više da podnesemo tu strast i želju da stalno budemo zajedno. Tako nešto se desi samo jednom u životu. Ljubav je čudo. Vrela krv je opsesija koju malo ko doživi na pravi način u životu”, preneo je pomenuti medij.

Ipak, Lazić je uspeo svoju sreću da pronađe i to pored 30 godina mlađe glumice, Dragane Turkalj. Njih dvoje su čak dobili i blizance, ćerku Iskru i sina Lazara, kada je glumac imao 76 godina.

B.K.

 



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar