Strahinju Stojanovića 2018. spasao zaboravljeni telefon, sada je ISTA EKIPA ostvarila paklenu nameru

Veštačenje pokazalo sličnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Policija raspolaže operativnim podacima da su osobe, koje su postavile eksploziv ispod automobila Strahinje Stojanovića, avgusta 2018. godine u Zemunu, to učinile i pre četiri dana u Novom Beogradu, pišu Novosti.
Da ista ekipa stoji iza oba napada, svedoče određeni materijalni tragovi, prikupljeni na jednom i drugom mestu zločina. Prvi put je mladi Zemunac izbegao smrt, ali je u nedelju podlegao povredama.

Strahinja je ipak živ? Lepa Kolumbijka NE VERUJE u smrt svog partnera! Objavila i snimak (VIDEO)

U oba slučaja na vozilima, ispod sedišta vozača, bila je postavljena paklena naprava. Prvi put je Stojanovića spaslo to što je izašao iz automobila i krenuo nazad u stan po zaboravljeni mobilni telefon. Napadači su tada videli trenutak kada se približio svom “audiju”, ali ne i kad je krenuo nazad. Aktivirali su daljinski eksploziv i tada je teško povređena njegova devojka, Špankinja. Ona se dugo oporavljala u bolnici od strašnih opekotina zadobijenih u detonaciji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Tada su na licu mesta u zemunskom naselju Nova Galenika prikupljeni određeni dokazi i materijalni tragovi, a neke informacije su dobijene i veštačenjem ostataka, kako “naprave” tako i automobila”, navodi sagovornik beogradskog lista iz istrage. I posle ovog uviđaja, pre tri dana, prikupljeni su tragovi i konkretna saznanja, koja ukazuju na direktnu povezanost aktera ova dva događaja. Čak je korišćen isti plastični eksploziv.

Upravo su objavljeni NAJNOVIJI detalji UBISTVA Strahinje Stojanovića! Sada je mnogo stvari jasnije

Prema rečima sagovornika ovog lista, naprave su “izrađene” na gotovo identičan način, a u obe situacije postavljene su u blizini papučice za gas. Ovog puta, nažalost, ubice su sačekale da Stojanović pokrene auto i izazvali su detonaciju dok je upravljao džipom “BMV iks 5”.

Strahinju Stojanovića “digao u vazduh” BICIKLISTA?! Pregledani snimci sa sigurnosnih kamera

Stojanović će biti sahranjen danas na Novom bežanijskom groblju.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar