7 razloga zašto je DOBRO držati upaljeno SVETLO tokom vođenja ljubavi

Ukusi su različiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Devojka miluje momka, Foto:Freepik/freepik

Mnogi parovi vole da imaju seks sa potpuno ugašenim svetlom, jer im mrak daje više samopouzdanja.

Ipak, ima i onih koji preferiraju da pale svetlo dok imaju seks, a za to imaju dobar razlog.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Evo kojih 7 razloga su naveli ljudi koji više vole da vode ljubav sa upaljenim svetlom.

1. Volim da vidim šta radim

Moja žena voli delikatne i posebne dodire na specifičnim mestima. Zbog toga preferiram da držim upaljeno svetlo tokom seksa, kako bih je zadovoljio baš kako ona želi. Naravno, dok je zadovoljavam volim i da gledam njene reakcije.

Par u krevetu, Foto: Freepik/Racool_studio

2. Bezbednije je

Ja uvek volim da koristim zaštitu tokom odnosa sa svojom devojkom. Kako bih bio siguran da kondom neće slučajno da se probuši, bezbednije je da se ostave upaljena svetla. Ukoliko je to način na koji može odnos da bude sigurniji, uvek ću da palim svetla tokom seksa.

3. To nas dublje povezuje

Definitivno mračna soba ima svoje prednosti, ali ja volim da gledam u oči svog partnera dok vodimo ljubav. Čini mi se da nam je to pomoglo da učvrstimo vezu i dublje se povežemo.

Par u krevetu, Foto:Freepik/freepik

4. Facijalne ekspresije su mi vrlo bitne

Seksualno uzbuđenje je kod svakoga različito. Izraz lica mog partnera, tokom seksa, je ono što mene najviše uzbuđuju. Kada vidim njegovo lice, mogu da budem potpuno uverena da je ono što radim dobro.

5. To nam je dalo samopouzdanje

Moja devojka je u početku bila stidljiva, pa nije htela da palimo svetla. Onda samo dosta pričali o našim nesigurnostima i vremenom smo se navikli na upaljena svetla tokom seksa, što je doprinelo tome da smo i ona i ja sigurni u svoje telo.

Žena ulazi u spavaću sobu, Foto:Unsplash/wevibe

6. Ja sam vizuelan tip

Žena mi kaže da sam ja onaj tip osobe koji više voli da vidi, nego da čuje nešto, kako bi to izazvalo poseban efekat kod mene, a to je i u ovom slučaju tačno. Kada su svetla upaljena, još više se uzbudim, jer mogu da joj udeljujem komplimente koliko je seksi i privlačna. Nakon toga, ona momentalno dobije novo samopouzdanje, što me posebno uzbudi.

7. Svetlo nas drži budnima

I ja i moja partner smo veoma zauzete osobe. Ipak, veoma uživamo u intimnim trenucima, ali smo nekada previše umorni, iako želimo da imamo seks. Ono što nam je najviše pomoglo je upravo ostavljanje upaljenog svetla.



Izvor: Objektiv.rs, timesofindia.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar