Pazite gde ga puštate SAMOG: Ovo su mesta na kojima muškarci najčešće VARAJU svoje partnerke

Pojedina dešavanja su izgleda pravi mamac za preljubu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/halayalex

Postoje neka mesta koja su najpogodnija za prevare i nekako se veoma često desi da muškarci nađu devojku za jedno veče i prevare svoju lepšu polovinu baš tamo.

Istraživanja dejting aplikacije Illicit Encounters otkrilo je na kom mestu muškarci započinju svoju aferu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako su venčanja mesta na kojima slavimo ljubav dvoje mladih i sreću novopečenog para, to je između ostalog i mesto gde muškarci najčešće nađu ljubavnice.

Istraživanje iz 2011. u kojem je učestvovalo više od 2.000 muškaraca i žena, otkrilo je da muškarci najčešće varaju na venčanjima. “Postoji nešto u vezi sa deverušama što je neverovatno privlačno za muškarce. Nešto vezano za njih asocira na to da su dostupne jer žele da se odlično provedu na venčanjima”, navodi se u zaključku istraživanja.

Foto: PIxabay/hitro4ka

Jedna trećina ispitanika priznala je da je bila neverna na venčanjima kada njihov partner nije bio sa njima, ali naravno venčanja nisu jedino mesto gde muškarci varaju.

Dok je 32 odsto njih priznalo da varaju na svadbama, 27 odsto je reklo da su prevarili svoju partnerku na momačkim večerima.

Božićne poslovne zabave je 21 odsto muškaraca iskoristilo za preljubu, a 9 odsto je reklo da su varali na školskim okupljanjima i proslavama godišnjica mature.

Foto/Pixabay/loneros

Zbog svih ovih brojki ne možemo a da se ne zapitamo šta je to sa venčanjima i sa tolikim procentom prevara?

Venčanja i prijemi predstavljaju kombinaciju mnogo faktora koji pružaju priliku za “izlet” za jednu noć. Tu su alkohol, muzika, lepo doterane žene i raspoloženje na visokom nivou.

Foto/Freepik.com/freepik

Postoji i stari stereotip da venčanja predstavljaju “depresivan” događaj za one koji još nisu uspeli da stanu na ludi kamen, pa je zbog toga tu i aspekt ranjivosti, naročito kod žena, što muškarci veoma lako mogu da iskoriste.



Izvor: Objektiv.rs, yourtango.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar