NOVI DETALJI

Najnoviji detalji u slučaju BRUTALNOG PREBIJANJA u Novom Sadu: Kontića terete za pokušaj ubistva

Druga dvojica osumnjičenih u tom slučaju, O. L. i L. V, uhapšeni su u nedelju i biće privedeni na saslušanje kod tužioca u zakonskom roku od 48 sati

Foto: Facebook printscreen/MUP

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu vodi istragu protiv odbeglog Ivana Kontića (30) zbog sumnje da je brutalnim prebijanjem pokušao da ubije 28-godišnjeg mladića, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu 24. avgusta.

Jednom osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo učestvovanje u tuči, a drugom pomoć učiniocu nakon izvrsenog krivičnog dela, preciziraju u tužilaštvu. Kontić je pod istragom zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

Javio se Ivan Kontić (29) kog su SVI pomešali sa manijakom iz NOVOG SADA! Život mu se pretvorio u PAKAO

Novosadska policija je u subotu saopštila da se Kontić sumnjiči da je 28-godišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga mu je polomio obe podlaktice.

Ovaj slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što je krajem prošle sedmice na društvenim mrežama objavljen video snimak na kome se vidi brutalno prebijanje mladića kojeg je nasilnik iz sve snage udarao pesnicama u glavu, a zatim mu lomio ruke dok je ovaj ležao onesvešćen.

MUP je saopštio građanima: Nije istina da je policija skrivala slučaj Kontić od tužilaštva 19 dana

Mediji pišu da je Kontić diplomirani je pravnik, sada pripravnik u advokatskoj kancelariji u Novom Sadu, kao i da je svojevremeno je bio reprezentativac Crne Gore u džudou.

Pozivajući se na podatke Agencije za privredne registre, mediji su preneli da je on i direktor firme koja je osnivač jedne beogradske kladionice.

Izvor: Tanjug

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar