HOROR

Išla da zagrli oca u zatvoru, pa POGINULA: Porodica u šoku posle SMRTI četvorogodišnje devojčice

"Marta je ostala u automobilu i rekli su joj da ne izlazi napolje"

Foto: Youtube printscreen

“Zar je moguće da se moj mali anđeo, moja ljubimica, moj ponos i dika, sa ovog preselila na onaj svet? Ko će baku da drži za ruku kad šetamo Banjom… Nema više moje mile devojčice, moje dobre Marte. Otišla je i ostavila nas da tugujemo za njom i sećamo se njenog lepog osmeha. Zadesila nas je velika nesreća…”

Ovim rečima, gotovo se gušeći u suzama, na pragu porodične kuće u Mataruškoj Banji nadomak Kraljeva, oglasila se Radica K. baka četvorogodišnje Marte, koja je u nedelju po podne tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca, na putu Vukašinovac – Deligrad.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema rečima bake Radice, Marta je u nedelju sa svojom majkom i očevim stricom, automobilom otputovala za Niš u posetu svom ocu koji se nalazi na odsluženju kazne u tamošnjem Kazneno-popravnom zavodu. Stravična nesreća u ataru sela Vukašinovac desila se prilikom njihovog povratka kući.

Išla je da poseti oca, da ga vidi i zagrli. Mnogo su se voleli. U povratku, kada su stali da naprave kraći predah, Marta je ostala u automobilu i rekli su joj da ne izlazi napolje. Kako su mi preneli, ona je, međutim, ipak uspela da otključa vrata i sa leve strane izleti na kolovoz. U tom trenutku je naišao automobil i mojoj devojčici nije bilo spasa. Nema je, nema više bakinog čeda”, jecajući dodaje Radica.

STRAŠNA NESREĆA! Auto ubio devojčicu Martu (15) dok je sedela u kolima svojih roditelja

Ona ističe da vozača koji je usmrtio njihovu mezimicu ne krivi za tragediju.

“Nesreća nas je zavila u crno, i nas i porodicu tog čoveka u automobilu koji je naleteo na Martu. Rekoše da je i on bio sa decom. Sigurno mu nije lako, a ništa čovek nije kriv, ništa.”

U dvorište porodične kuće u jednom od brojnih sokaka u Mataruškoj Banji pristižu rođaci, komšije, prijatelji i poznanici da izjave saučešće i podele tugu.

Majka bila u kolima, a devojčica (4) istrčala na put! Detalji stravične nesreće kod Aleksinca

“Još smo svi u šoku. Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Nastradalo je dete koje su svi mnogo voleli”, tiho kaže jedan rođak dok prilazi da izjavi saučešće.

I ovdašnji meštani kažu da u prvi mah nisu mogli da poveruju da je nastradala njihova mala komšinica.

“Mirno nedeljno veče zaparali su krici i jauci baka Radice. Najpre nismo znali šta se događa… Bila je to dobra i vaspitana devojčica, uvek je vesela i nasmejana trčkarala sokakom. Užasna tragedija, šta drugo reći…”, pričaju komšije.

Devojčica (4) POGINULA na licu mesta! Stravična nesreća kod Aleksinca

Crni vikend

Minulog vikenda u saobraćajnim nesrećama poginulo je čak troje maloletnika sa teritorije Kraljeva i Vrnjačke Banje. Uz četvorogodišnju Martu, koja je nastradala u nesreći kod Aleksinca, život su u petak veče izgubili Petar N. (16) iz vrnjačkog sela Gračac i njegov drugar Aleksa G. (17). Njih dvojica nastradala su vozeći se motorom kada su najverovatnije zbog neprilagođene brzine izgubili kontrolu nad vozilom i snažno udarili u metalnu ogradu kraj puta.

Izvor: Blic

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar