HAOS

Mile Kitić POLUDEO! Supruga Marta u Dominikani spiskala 45.000 evra

Potrošila ušteđevinu za kuću, poznati par u problemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Folk pevač Mile Kitić van sebe je, jer  mu je njegova supruga, pevačica Marta Savić, tokom boravka u Dominikanskoj Republici potrošila 45. 000 evra.

Iako važe za veoma imućan par ni njih izgleda nije zaobišla kriza koja vlada na domaćoj estradi. Mile mesecima gotovo i da ne nastupa, a Marta ne vodi računa koliko troši.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Mile kuka na sva usta kako je Marta baš preterala ovoga puta i da nema osećaj da je kriza. U Dominikanskoj Republici je bila pet meseci. Istina, otišla je tamo da izabere kuću koju bi trebalo da kupe, ali ju je onda korona u svemu omela i ona je, na njenu sreću, a Miletovu nesreću, ostala tamo. Nije mogla nigde da mrdne, ali pošto nije radila, počela je mnogo da troši. Ona nikada nije štedela, nije žena koja je navikla da živi skromno. Ona voli skupe restorane, dobra pića, skupe plaže i sve što dolikuje jednoj bogatašici-hedonistkinji “, priča izvor blizak ovom bračnom paru za “Skandal”.

Svi ga znate kao Mileta Kitića, a OVO je njegovo pravo ime!

Kako se dalje navodi, Mile se žali prijateljima da je Marta potrošila veliki deo ušteđevine za kuću koju su hteli da kupe u Dominikani.

Žena Mileta Kitića je prava BOMBA: Skinula se pa pokazala čime raspolaže, i to u šestoj deceniji (FOTO)

“To je Mileta izludelo i on ne zna šta ih čeka i kada će ponovo da zarađuje kao nekad. Požalio se prijateljima da je Marta spiskala skoro ceo štek i pare za kuću. S druge strane, tu je ćerka Elena, koja ulaže u svoje pesme, spotove i sve to mnogo košta. Mile ne može mezimici da kaže ne, već ispunjava sve njene želje. “Marta, molim te da se sabereš, normalna si žena. Tamo nije kao ovde, nema zezanja i trošenja. To su duple pare. Znaš kakvo je vreme, znaš da nema posla. Molim te, obuzdaj se ili ću morati da zavežem kesu”, rekao joj je Mile u jednom telefonskom pozivu. Marta mu je samo poslala selfi kako je masiraju na plaži, kao da je ne zanima ništa, osim uživanja. Pa u pravu je žena, ona se naradila kao niko, pevala je 20 godina, sad je vreme da uživa”, završava izvor blizak kontroverznom paru.



Izvor: Objektiv.rs, Skandal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar