SAOPŠTENJE

Nezavisni sindikat policije: “Parović obmanjuje građane Srbije i blati policajce jer je željan pažnje”

Policajci su ti koji su od 24. avgusta radili na identifikovanju osumnjičenog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nezavisni sindikat policije

Nezavisni sindikat policije saopštava da je Miroslav Parović svojim današnjim izjavama potvrdio da je željan pažnje javnosti, koju očigledno nije sposoban da dobije baveći se politikom, pa to pokušava blateći policajce.

Narodski rečeno, dok nam Parović i ostali starletani drže lekcije i pametuju, toliko sposobni da se u Srbiji očekuje da će oni lično uhapsiti napadača iz Jevrejske u Novom Sadu, policijski službenici su ti koji se bore svakog dana i noći protiv kriminalaca i rizikuju svoje živote.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policajci su ti koji su od 24. avgusta radili na identifikovanju osumnjičenog i rasvetljavanju ovog krivičnog dela. Miroslav Parović je taj koji danas pošto ne razlikuje policijsku potragu za osumnjičenim u Srbiji i raspisivanje Interpolove međunarodne poternice preko centrale Interpola u Lionu nastavlja da obmanjuje građane. Obmanjuje iako odlično zna razliku i zna da je policija počela potragu ne čekajući nikakvih 20 dana kako on to tvrdi.

“Vodi se hajka na policiju”: Vladimir Rebić odgovorio na napade povodom slučaja prebijanja u Novom Sadu 

Njegove istovremene tvrdnje „da ga policija ispituje zašto je snimke objavio, a da policija nije osetila ni potrebu da ga kontaktira i pita odake mu snimci i zašto ih nije objavio“ najbolje govore o samom Paroviću.

Presmešni poziv da policija dođe da ga uhapsi, već jasno govori zašto je pomenute snimke objavio. U interesu hapšenja osumnjičenog i pretučenog mladića svakako nije.

Policijski službenici i direktor policije Vladimir Rebić nastavljaju da rade na hapšenju i napadača u Jevrejskoj i svih drugih kriminalaca, a Parović nek nastavi sa svojim rijaliti cirkusom.“



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar