JEZIVO

Stravične scene sa mesta eksplozije: Očevici kažu da je devojka vrištala, Strahinja ostao bez obe noge!

Ovo je novi pokušaj ubistva Strahinje Stojanovića, na koga je 11. avgusta u naselju Galenika već pokušan atentat

Džip, eksplozija,Novi Beograd
Foto:Objektiv.rs

U eksploziji na Novom Beogradu, u Ulicu Omladinskih brigada u 12.15 časova, u džipu koji je odleteo u vazduh teško je povređen Strahinja Stojanović, a prema prvim informacijama u vozilu se nalazila i 45-godišnja Kolumbijka.

Jezive fotografije nesreće za koju se sumnja da je pokušaj atentata na Strahinju Stojanovića, i da to nije prvi put da mu je život na ovaj način bio ugrožen, pokazale su žrtvu kako nepomično leži na putu iza džipa, dok devojka kleči pored njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo je novi pokušaj ubistva Strahinje Stojanovića, na koga je 11. avgusta u naselju Galenika već pokušan atentat. Tada je u eksploziji automobila u Ulici Svetozara Papića u Zemunu teško povređena njegova prijateljica, bivša mis Marbelje Olatz Bilbao Gonzales.

JEZIVI snimci sa mesta eksplozije džipa Strahinje Stojanovića (VIDEO) 

Očevidac eksplozije s lica mesta je istakao da je eksplozija bila snažna, a da je nakon njen usledila jeziva scena.

– Sedeo sam u kafiću sa drugarom nekih pedesetak metara od nesreće, kada se čula snažna eksplozija. Eksplozija je baš bila snažna, u trenutku sam pomislio da se obrušava nešto oko mene. Još nisam ni shvatio šta se desilo, kada se čulo zapomaganje i vrištanje devojke, mislim da je Španjolka u pitanju, nije govorila srpski – rekao je svedok eksplozije s lica mesta za Mondo i dodao:

“Momak je ležao na ulici, krvav, ta devojka koja je bila sa njim u kolima, sedela je pored njega i zapomagala. Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i devojka su prevezeni kolima Hitne pomoci. Momak je odvezen bez desne noge… Strašna eksplozija i jeziva scena.”.

Prema poslednjim nezvaničnim informacijama u vozilu sa Strahinjom Stojanovićem bila je i 45-godišnja Kolumbijka.

Izvor: Blic, Novosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar