TRPELI NASILJE

Mišelova MAJKA iznela surove detalje o Miljani: UZNEMIRAVALA je celu porodicu, ŠAMARALA me je i tukla!

Drama u rijalitiju Zadruga dobija filmski epilog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Miljana se ne odvaja od Mišela/Foto: Printscreen Youtube

Odnos Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića je od starta glavna tema “Zadruge 4“, posebno ako se zna njihova prošlost. Pevač je popularnu rijaliti učesnicu optuživao da ga je proganjala u prošlosti i pravila mu brojne probleme.

Isplivala STARA fotografija Miljane i Mišela: ŠOKIRAĆETE se kada vidite kako izgledaju (FOTO)

Nakon brojih drama, sada se oglasila i Mišelova majka koja je iznela užasne detalje iz prošlosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Miljana je godinama maltretirala celu našu porodicu, dan i noć je bila ispred naše kuće i zvala nas telefonom. U Zadruzi može da priča šta hoće, ali srećom, postoje policija i sudski zapisnik i ja imam crno na belo da je ona mene šamarala, a ne ja nju, kako sada tvrdi “, poručuje Hana, piše “Espreso”.

Ipak, pevačeva majka se nije ovde zaustavila sa surovim tvrdnjama na račun ekscentrične Nišlijke.

Videćeš šta te čeka, napraviću ti PAKAO: Sve GRMI od svađe Miljane i Mišela, umešala se i Marija Kulić!

“Taj incident se dogodio tokom noći, došla je taksijem pred našu kuću što je često radila. Nisam mogla da spavam od nje, izašla sam iz kuće, prišla sam automobilu u kojem je bila i majčinski sam je pitala šta radi usred noći daleko od svoje kuće. Umesto da mi odgovori, ona me je iz ramena ošamarila, toliko me je udarila da sam pomislila da mi je polomila nos. Pozvali smo policiju, nju su odvezli u stanicu, a tamo je napravila haos. Narednog dana smo imali suđenje po hitnom postupku, ona je tada tvrdila da sam je tukla, taksista je svedočio da nisam, pa je sud doneo odluku u našu korist. Međutim, čim je završeno suđenje, pojavila se pred našim vratima da nas maltretira. Kupila je ljude po bitrijama, da nas zovu, da nas psuju. Pozovu me i kažu: “Matora, pop*piš mi k*rac!” a njena majka je bila upućena u sve što je radila”, poručila je Hana.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar