KAO U FILMU

TEŽAK ŽIVOT Tihomira Arsića: Bori se sa opakom bolešću, a i njegovoj unuci je narušeno zdravlje

Popularnog glumca život nije mazio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Tihomir Arsić, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

Glumac Tihomir Arsić iza sebe ima veoma uspešnu karijeru, iako poslednjih godina nije mnogo snimao, publika se uvek radovala svakoj njegovoj novoj ulozi. S druge strane, privatni život markantnog Zemunca toliko je buran da bi se od njega mogao napraviti veoma kvalitetan scenario za film.

O privatnom životu popularnog Tike Arsića prvo se govorilo dok je bio u braku sa pevačicom Biljom Krstić sa kojom ima dve ćerke Lenku i Milicu, koja im je podarila unuku Nou. Razvod je prvobitno prošao kod javnosti kao razvod dva prijatelja, međutim, mediji su tada brujali o navodnom nasilju koje je pevačica trpela u braku. Bilja ipak nikada nije to niti porekla, niti priznala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Deca su najvažniji razlog dobrih odnosa. U interesu je svih da sve bude u redu i bez stresa. Potrebno je da se ostavi dobra slika, koju će deca nositi kroz svoj život sa oba roditelja, bez obzira na to što mama i tata nisu više zajedno “, govorila je pevačica svojevremeno za “Puls”.

“Čuvam se i nadam se najboljem”: Tihomir Arsić za Objektiv progovorio o borbi sa OPAKOM BOLEŠĆU

Glumac takođe nikada javno nije komentarisao ove spekulacije u medijima koje su se pojavile nakon što je pevačica jednom prilikom u javnosti izašla sa masnicom na oku. Mediji su spekulisali i to da je do kraha braka došlo, jer je glumac imao probleme sa alkoholom i zagorčavao život svojoj porodici.

Drami popularnog Arsića tu nije kraj. Nakon što su se stišale strasti oko razvoda, Bilja je javno govorila o problemima sa kojima se suočava njihova unuka Noa, prevremeno rođena beba.

“Noa je rođena u šestom mesecu i to sa samo 760 grama. Prethodnu godinu sam u potpunosti posvetila njoj i njenoj mami, mojoj ćerki Milici. Bio je to veoma naporan period za porodicu, ali najvažnije je da smo to pregurali, zahvaljujući brižnom osoblju sa neonatologije i dr Miri Raičević”, govorila je pevačica za “Novosti” nakon prvog rođendana unuke.

Biljina i Tikina ćerka sada vodi blog na Instagramu gde opisuje sve životne prepreke sa kojima se suočava malena Noa, sada sedmogodišnja devojčica, koja ima cerebralnu paralizu i pohađa školu za decu sa smetnjama u razvoju.

Bilja Krstić, Foto: Printscreen/Youtube

Život isprepletan dramama, glumac je dodatno “začinio” kada je  potpuno neočekivao nastavio da donosi odluke koje javnost od njega nije očekivala, a to je da sa tadašnjom partnerkom 2011. godine uđe u rijaliti “Parovi”. Upravo tu, zaprosio je sadašnju suprugu Jelenu. Popularni glumac tokom jedne od večeri nominacija u rijalitiju, ustao je  sa stola, stao na sred dnevne sobe, recitovao prelepe stihove, izvadio prsten iz džepa sakoa, kleknuo i pitao Jelenu:

“Želiš li da se udaš za mene na Dan zaljubljenih? Jelena je zaplakala”, sakrila je lice rukama, ali je glasno izgovorila “da”.

Tika Arsić i Jelena Ćosić u “Parovima”, Foto: Printscreen/Youtube

Tika danas sa Jelenom ima dvoje dece, sina Arsenija i ćerku Veru koji nisu deo javnog života.

Nova drama odigrala se u životu poznatog glumca kada je saznao da boluje od opake bolesti, o čemu je za “Objektiv.rs” otvoreno govorio.

“Nema razloga da krijem, meni je zdravlje veoma narušeno. Prošle godine operisao sam rak pankreasa u Nemačkoj i od tada idem na hemoterapije, čak sam i danas bio na terapiji pre dolaska na promociju”, rekao je glumac, koji se danas pojavio neprepoznatljiv na promociji mladih oficira.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar