Tri komada pred Kipar – TEST JE USPEO: Zvezda prva srušila Čuku, teška povreda Docića (VIDEO+FOTO)

Italijanski napadač Falćineli debitovao za Zvezdu, Stanković ga ubacio u 78. minutu. I Boaći zbog povrede napustio teren

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Hvala što ste pratiuli tekstualni prenos meča Čukarički – Crvena zvezda 1:3 na portalu Objektiv.rs

90’+5′ KRAJ UTAKMICE

88′ Spiridonović pogađa stativu. Zvezda je bila blizu četvrtog gola na Banovom brdu.

84′ GOOOOOOOOOOOL  “Brđani” išpak postižu gol. Savić je matirao Borjana. Sada je 1:3.

80′ Blizu prvog gola bio je Čukarički. Sjajna lopta Kajevića, Pantić šutira i pogađa stativu

63′ Teška povreda fudbalera Čukaričkog Docića.  Sanogo je posle lopte, kramponima udario Docića po kolenu. Prekid je trajao nekoliko minuta, dok igrač na nosilima nije iznet sa terena. Sudija Lukić je pokazao fudbaleru Zvezde žuti karton, što je razbesnelo sve u Čukaričkom, smatrajući da je start bio za isključenje.

54′  GOOOOOOOOOOOOL Kanga je uhvatio zalet, šutirao i postigao prvi gol za Crvenu zvezdu od letošnjeg povratka na Marakanu. Gosti vode 3:0.

53′ Penal za crveno-bele, oboren je Vukanović.

50′ GOOOOOOOOOOOOL! Crvena zvezda vodi 2:0. Snažan šut Ivanića, lopta se odbila od Ćirkovića i završila u mreži

46′ Počelo drugih 45 minuta utakmice na Banovom Brdu

DRUGO POLUVREME

45′ KRAJ POLUVREMENA

24′  Gavrić je pao u kaznenom prostoru posle duela sa Tošićem,  fudbaler Zvezde traži penal, Lukić ne reaguje.

19′ Kombinacija Ivanića i Kange, osmica šampiona šutirao je pored gola.

13′ Najbolja prilika za Čukarički. Birmančević do Savića, izleteo je Borjan, fudbaler Čukaričkog ga prebacio, ali lopta je otišla pored gola.

9′  Odličan fudbal u prvih deset minuta. Pokušao je Ivanić sa distance, ali golman Petrović je intervenisao i poslao loptu u korner.

4′ Povredio se Boaći u situaciji u kojoj je Crvena zvezda povela. Stradala je zadnja loža. Napadač crveno-belih nije mogao da nastavi utakmicu, zamenio ga je Vukanović.

3′ GOOOOOOOOOL 0:1. Korner za Zvezdu je izveo Kanga, najbolje se u petercu “brđana” snašao Milunović i zatrsao mrežu. Vode crveno-beli na Brdu.

1′ Utakmica je počela, prvi sa centra su krenuli fudbaleri Čukaričkog. Već na startu nezgodan korner za domaće, stvorila se velika gužva u šesnaestercu Zvezde, tražili su fudbaleri Čukaričkog penal, Boaćija je lopta pogodila u ruku, ali sudija Lukić nije reagovao.

Igrači su na terenu, meč počinje za otprilike pet minuta.

U ekipi Crvene zvezde nema Kataija i Bena, koje Stanković čuva za utakmicu sa Omonijom, a pojačanje u napadu Italijan Falćineli meč počinje na klupi.

SASTAVI

Stadion: Stadion Čukaričkog, meč se igra bez publike

Sudija: Lazar Lukić

Čukarički: Petrović – Ćirković, Šapić, Ostojić, Tošić – Docić, Kajević – Savić, Pantić, Birmančević – Eze.

Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Milunović, Degenek, Rodić – Sanogo, Nikolić – Gavrić, Kanga, Ivanić – Boaći.

Dobar dan i dobrodošli na tekstualni prenos meča 7. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković u najavi meča je istakao:

“Čukarički već godinama ima svoj stil i prepoznatljivost. Teško je igrati protiv njih, ali smatram da su napredovali u odnosu na prošlu godinu, uprkos tome što su dosta izgubili odlaskom Tedića. Pokazali su kvalitet na početku prvenstva, kako kod kuće, tako i u gostima. Žele da se nadigravaju i zato očekujem dobru utakmicu. Poštujemo ih, ali verujem u moje igrače”, rekao je Stanković i osvrnuo se na debi u februaru: Mnogo se promenilo od tad. Smatram da sam neko ko mnogo sluša i brzo uči i da sam napredovao u tom smeru. Ne mogu da zaboravim emocije sa te utakmice. Neko sam ko radi sa emocijama i tako doživljavam svaki trening i utakmicu. Promenilo se dosta toga od tad, dobili smo na iskustvu, na pobedama, na porazima, ukratko rečeno – porasli smo. Tad je bila debitantska, sada je samo jedna u nizu utakmica. Trema postoji uvek, ali ne kao tog popodneva”.

Strateg Čukaričkog Aleksandar Veselinović dan uoči meča je rekao:

“Profesionalci smo, utakmica isto vredi tri boda, ali ne mogu da kažem da je to meč kao i svaki drugi. Čar utakmice sa Crvenom zvezdom je posebna, probaćemo da učinimo sve što je u našoj moći, da za taj jedan dan pripremimo meč i da budemo adekvatan protivnik, da opravdamo sve ono što smo u dosadašnjem toku šampionata uradili. Ipak smo mi uz Zvezdu i Vojvodinu jedina neporažena ekipa. Na kraju krajeva, bilo šta da se desi na utakmici, biću zadovoljan ako posle nje možemo da se pogledamo u ogledalo i da kažemo da smo dali maksimum. Videćemo hoće li to biti dovoljno da se radujemo”.

Poslednje gostovanje ovom rivalu Dejanu Stankoviću je ostalo u lepoj uspomeni, jer je na istom mestu pobedom debitovao na klupi crveno-belih. Srpski šampion je u februaru trijumfovao 2:0.

Na tabeli Crvena zvezda je prva sa 18, a Čukarički treći sa 14 bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Prvi meč 7. kola prvenstva Srbije u fudbalu na Banovom Brdu od 19 časova odigraće Čukarički i Crvena zvezda.

Posle pauze zbog učešća reprezentacija u Ligi Nacija danas se nastavlja Superliga.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar