OBJEKTIV ISTRAŽUJE

Kako je Partizan za nekoliko meseci UČETVOROSTRUČIO dug, pa je “najveći budžet u istoriji” sada “IZAZOV”?

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović dao je nekoliko nelogičnih i kontradiktornih izjava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/BC Partizan TV

Košarkaški klub Partizan nalazi se u velikim finansijskim problemima, što deluje veoma čudno, naročito kada se uzmu u obzir pređašnje izjave predsednika Ostoje Mijailovića.

Naime, on je u razgovoru za TV Partizan pre godinu dana najavio najveći budžet u istoriji kluba, pompezno pričao i o Evroligi, budućim uspesima na terenu…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

A, istina je, ispostavilo se, skroz drugačija: Partizanu preti izbacivanje iz ABA lige, a prošlu kalendarsku godinu crno-beli su završili sa dugom od 7,4 miliona evra!

Upravo iz tog razloga, Objektiv.rs pokušao je da stupi u kontakt sa Ostojom Mijailovićem i postavi mu pitanja na koje sigurno i navijači žele odgovor.

S obzirom na to da je u julu 2019. godine izjavio kako je dug oko 1,7 miliona evra, zanimalo nas je kako je onda moguće da je Partizan za nekoliko meseci od tolikog iznosa stigao do minusa od 7,4 miliona, što znači da je dug za svega nekoliko meseci više nego učetvorostručen?

Takođe, od najavljenog “najvećeg budžeta u istoriji kluba”, predsednik je došao do izjave da će “budžet biti veliki izazov”.

Od 4:25 na snimku, Mijailović je govorio o tome:

Hteli smo da pitamo Mijailovića i da li je onda tačno da je trener Andrea Trinkijeri otišao jer nisu redovno isplaćivane plate?

Međutim, ostali smo uskraćeni za odgovore na ova pitanja, pošto nam se Ostoja Mijailović nije javljao na telefon, odnosno pozive je odmah odbijao, a i poruku je ignorisao, tako da će javnost, zasad, ostati uskraćena za veoma važne informacije iz Partizana.

SKANDAL na pomolu: Partizan pred IZBACIVANJEM iz ABA lige!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar