Facebook se vraća korenima! Campus POVEZUJE studente u veliku virtuelnu zajednicu (FOTO)

Kad otvore profil, korisnici će moći da otkriju nove grupe i događaje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Facebook se vraća svojim korenima i predstavlja Campus, novu sekciju namenjenu studentima!

Omladini je omogućeno da kreira nov profil, koji će biti povezan s njihovom obrazovnom ustanovom, i drugim studentima. Ime, profilna slika, cover fotografija i mesto boravka biće preuzeti s originalnog profila koji imaju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Novina je što će mladi moći da se predstave i smerom koji studiraju, rasporedom nastave i drugim važnim detaljima. Kada otvore profil, studenti će moći da otkriju nove grupe i događaje, povezane s njihovim fakultetom, ali i da kontaktiraju kolege sličnih interesovanja.

Brojne opcije i mogućnosti

Campus je zamišljen kako bi se Facebook ponovo povezao s mlađim korisnicima, koji su prešli na druge društvene platforme, poput TikToka ili Instagrama, ali i da bi se stvorila virtuelna zajednica koju je globalna pandemija razdvojila.

Zanimljivo je da će studenti imati mogućnost i da se pronađu kroz razne ponuđene direktorijume, razvrstane po predmetima, godini studiranja ili specijalizacijama.

Foto: Facebook

Novina je i live chat-room i školske vesti, gde će studenti moći da se druže s vršnjacima, potraže savet i saznaju informacije o školovanju.

Facebook Campus je trenutno dostupan u 30 američkih koledža, ali se nadamo da će u bliskoj budućnosti povezati i omladinu u ostatku sveta.



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar