Bizarnije ne može: Pravi nakit od pepela POKOJNIKA i majčinog MLEKA (FOTO)

Krenulo je kao hobi, a onda je priča naišla na neverovatnu reakciju drugih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/allphotobangkok

Taman kad pomislite da ste sve čuli ili pročitali u životu pojavi se Viki Krevatin (47) iz Hemšira koja vas zapanji, oduševi, zbuni, kako god sa svojim hobijem.

Hobi je zapravo u međuvremenu postao ozbiljan posao, jer je Viki razgranala delatnost na društvene mreže a svi znamo koliku moć one danas poseduju.

 

View this post on Instagram

 

?+ ? +✨=???

A post shared by Mom’s Own Milk LTD – UK (@momsownmilk) on

Viki Krevatin stvorila je svoj jedinstveni brend “Mom’s Own Milk” 2013. godine nakon godina rada u svijetu finansijskih korporacija.

Kako naziv sam kaže, njena firma izrađuje nakit koristeći majčino mleko (!), dečju kosu, pepeo od kućnih ljubimaca (!), pa čak i posteljicu za kupce koji žele svoje dragocene trenutke nositi kao modne dodatke.

Viki, inače majka devetogodišnjeg Džesija, odlučila je da pokrene ovaj posao stvaranja DNK uspomena nakon svog ličnog iskustva s dojenjem.

“Biti toliko blizu Džesiju od rođenja, videti svaki deo njegovog razvoja i gledati ga kako napreduje bilo je iskustvo koje mi je promenilo život. Naša veza je bila sve jača, a dojenje je na kraju postalo katalizator naše veze i razlog osnivanja mog brenda”, rekla je Krevatin.

 

View this post on Instagram

 

Can you see the swirls in this glass breastmilk pendant?

A post shared by Mom’s Own Milk LTD – UK (@momsownmilk) on

Sada je, kao uspešan biznismen, otišla i korak dalje – u ponudi ima kremirani nakit izrađen pomoću pepela voljenog prijatelja ili člana porodice.

Majka na novim gaćicama za ćerkicu u prodavnici ugledala KRV: Radnica pocrvenela, a onda joj priznala SVE



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar