VIDEO

Došao LAV među goveda! Kojeg si tatka tražio tamo?: Posle diskvalifikacije Novaka oglasio se Petrović

Petrović je, nakon videa u kome priča o Novakovoj ženi, a koji je postao viralan na internetu, komentarisao diskvalifikaciju Novaka Đokovića sa US Opena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen / Youtube

Nakon što mu je savetovao da dovede ženu Jelenu u red, Miroljub Petrović, kontroverzni zastupnik teorije kreacionizma i prirodne medicine u Srbiji, kasnije je promenio mišljenje, a sada, ima još jedan novi savet za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Petrović je, nakon videa u kome priča o Novakovoj ženi, a koji je postao viralan na internetu, komentarisao diskvalifikaciju Novaka Đokovića sa US Opena, a nema sumnje da će i novi video snimak postati hit na društvenim mrežama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Petrović je kao gost emisije Pragmatikos odgovarao na pitanja gledalaca, a jedno je bilo u vezi sa najnovijim skandalom koji potresa teniski svet. Tako je gost ove emisije, koji već duže vreme živi na selu u okolini Leskovca, na pitanje odgovorio leskovačkom izrekom.

“Kojeg si tatka tražio tamo?!”, rekao je Petrović i dodao:

Došao je lav među goveda. Na goveđe takmičenje. Šta će on tamo?! Gpveda naravno ljubomorna na lava i gledaju kako da ga iznameštaju, ponize, izbace i još teraju da se on njima izvinjava. On je najbolji na svetu i stvarno ne znam zašto trpi da ga najboljeg tako tretiraju. Đoković treba da napusti tenis ili da osnuje svoju ligu, pa neka oni onda prave takmičenja bez njega. Možete misliti na šta bi to ličilo”, rekao je Petrović.

Albanski četnik ide pod mač! Svi u Crnoj Gori pričaju o ovoj fotografiji (FOTO)

On je na kraju savetovao Đokovića da rasproda nekretnine koje ima po Njujorku i SAD, ako i da dođe da živi u Srbiju, među lavove, a ne sa govedima koja samo gledaju kako da ga unište.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar