UPOZNALI SE NA MORU

Albanski četnik ide pod mač! Svi u Crnoj Gori pričaju o ovoj fotografiji (FOTO)

Isplivao je podatak da je Abazović poznanik Miroljuba Petrovića, kontraverzne figure u srpskoj javnosti i teoretičara zavera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen YouTube

Dritan Abazović je postao ključni akter u formiranju Vlade Crne Gore, s obzirom na to da su četiri mandata, koliko je na nedavnim izborima osvojila njegova koalicija „Crno na bijelo“, bila presudna da opozicione koalicije „Za budućnost Crne Gore“ (27) i „Mir je naša nacija“ (10) dobiju većinu, odnosno 41 od ukupno 81 mandata u parlamentu, te da DPS smene posle 30 godina na vlasti.

Završio je studije mira u Oslu, a učestvovao je i u stručnim programima u SAD, Luksemburgu, Sloveniji, Španiji, Austriji. Međutim, sada je isplivao podatak da je poznanik Miroljuba Petrovića, kontraverzne figure u srpskoj javnosti i teoretičara zavera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je sam Petrović objasnio u svom videu koji datira iz februara 2019. godine pod nazivom ,,Ja i moj brat Dritan”, njih dvojica su se upoznali na leto 2007. u Ulcinju, kada je i nastala fotografija.

“Dvehiljadeisedme godine sam bio u Ulcinju i iskoristio sam priliku da se slikam na Trgu Skenderbega, mog čukunđeda, i jedan momak iz Crne Gore, on mi je poslao da me podseti… Svratili smo u neki restoran da popijemo piće, i dođe konobar ,,Šta ćete da popijete?”, mi naručili piće, kad posle par minuta dolazi drugi konobar i donosi nam piće. Neki mlad momak. Kaže: ,,Ja sam”, veli, ,,student”, mislim da je rekao da u Sarajevu studira i predstavio se… Dritan Abazović”, naveo  je Petrović u jednom od svojih videa i dodao:

,,Je l’ bi mogli mi da se slikamo? Ja sam gledao Vaše emisije na televiziji Sarajevo”. Ja sam na TV Sarajevo imao serijal ,,Čudesa Sarajeva” i tu smo se ja i Dritan slikali, to je bilo pre 12 godina, 2007″.

Ja sam ALBANSKI ČETNIK i hoću da nas ima više u Crnoj Gori! Dritan u ispovesti za Objektiv otvorio dušu

 



Izvor: Espreso

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar