ZANOSNA BRINETA

Jami u šestoj deceniji žari i pali, a tek da joj vidite ĆERKU: Lepotom preti da NADMAŠI majku! (FOTO)

Izgled je nasledila od majke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Jami u žiriju "Zadrugovizije"/Foto: Printscreen Instagram

Pevačica Jasna Milenković Jami, koja se trenutno odmara u Egiptu, odakle raspaljuje maštu svojih pratilaca na Instagramu zbog provokativnih fotografija, važila je u mladosti za lepoticu, a sada je mnogi kritikuju zbog toga što je svoj izgled narušila estetskim korekcijama.

Ona je privatnost uspevala sve ove godine da zadrži za sebe, pa mnogi ne znaju da pevačica ima odraslu ćerku Leu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nju je Jami dobila iz veze sa frizerom iz Beograda, Predragom Peđom Rankovićem, koji je inače stric bivšeg i budućeg zadrugara Anđela Rankovića.

Lea ima 19 godina i može se pohvaliliti izuzetnom lepotom koju je nasledila od majke, a kako se ne bavi javnim poslom retko je možemo videti u javnosti.

“Ona nema veze sa medijima i rijalitijima, ona ima svoj život. Ja jesam na estradi i popularna, ali to sve ne uključuje i nju”, rekla je Jami jednom prilikom i pohvalila se da je ćerka mnogo podseća na nju samu:

“Sve je povukla na mamu, pa i više nego što treba. Pogotovo lepotu. Mnogo sam ponosna na nju. Prelepa je, najbolji đak u školi i to je ono što nju krasi. I treba da uči i dalje, jer kako vreme ide, znanje i obrazovanje će se sve više ceniti, a mama je tu kao vetar u leđa”.

Jami sa ćerkom Leom, Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Jami je htela da se uda za Peđu misleći da je on čovek njenog života, ali su njih dvoje okončali svoju vezu nedugo nakon Leinog rođenja.

Karleuša objavila fotografiju iz DETINJSTVA, pa otkrila: Najviše me je nervirala NEMAŠTINA… (FOTO)

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar