Mesečni horoskop: Vodolijama februar donosi ljubav, Bikovima realizaciju dugoročnih planova

Škorpijama Mars iz Jarca daje posebnu energiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Unsplash/Debby Hudson

Ovan

Posao
Dragi Ovnovi već 3. februara Merkur ulazi u znak Riba. Pri tom Merkur je vladar vaše treće kuće komunikacije pa zato možete očekivati poslovne pregovore ugovore i komunikaciju sa autoritetima iza zatvorenih vrata. Tajni pregovori tiču se vaše buduće pozicije jer su promene izvesne. Možda je potrebno da ne iskazujete svoje ideje i rešenja odmah na prvom poslovnom sastanku. Budite strpljivi i odigrajte pametno da bi mogli što bolje da se namestite. Ideje vam neće nedostajati a inovacije i rešenja koje imate nemojte odmah sve otkriti. Obzirom da će Merkur krenuti retrogradno u drugoj polovini februara pokušajte da dogovore završite do tada. Jer vas ova planeta može vratiti unazad na početnu poziciju. Vaš vladar Mars od 16. februara gostuje u Jarcu pa nagoveštava ozbiljnije aktivnosti u vašoj karijeri i dosadašnjim pozicijama. Bilo koju nameru da imate važni su vam 16. i 17. februar jer
tada vam se pojačava ambicija koja istovremeno treba da se opravda direktnim delovanjem. Vama su jasni planovi i ciljevi samo vam treba strpljenje. Dobri aspekti Marsa i Urana doprinose da se u promenljivim poslovnim okolnostima fantastično snađete. Zato je ovo mesec kada postavljate nove staze u vašoj poslovnoj karijeri.
Ljubav
Već 7. februara planeta ljubavi ulazi u vaš znak. Donosi vam mešovite trenutke sa partnerom. Prva polovina meseca obećava dobre vibracije i romantične trenutke sa voljenom osobom. Međutim u drugom delu februara možete ući u sukobe zbog finansijskog neslaganja. Problemi oko novca donose vam napetost i nervozu. Nikako da se usaglasite sa partnerom. Pa iz jedne svađe lako ulazite u sledeću. Povedite računa dokle taj način komunikacije može da vas odvede. Kormilo vašeg zajedničkog broda moraćete da prepustite veri u ljubav.
Zdravlje
Ovo je mesec u kojem vas lako mogu savladati osećaji da ste umorni i prezasićeni svega. Nemojte se nalaziti u svim bolestima o kojima čitate. Nije dobro da budete hipohondar. Pojačajte imunitet. A od vlažnog vremena se ne možete odbraniti nego koristite tople kupke.

Bik

Posao
Bikovima Venera kao vaš vladar znaka u povoljnim aspektima sa Saturnom i Plutonom donosi realizaciju ključnih dugoročnih planova. Vreme je da proslavite zajednički trud koji se napokon isplatio.Vaše umeće sa finansijama dolazi do izražaja baš u ovom mesecu. Potrebno je da ne tražite više od onoga što možete prihvatiti i opravdati pogotovo od 17. februara kada Merkur kreće retrogradno. Držite se realnih principa i pravca jer može doći do poništenja ugovora i dogovora. Overite i potpišite sve papire do polivine meseca. Žarko želite promene na poslovnom planu ali ih morate podržati realnim mogućnostima. Ovo je mesec vaše snage i zadovoljstva jer ste uradili veliki
deo posla za budućnost svoje porodice.
Ljubav
U prvom delu meseca lakoća komunikacije vam otvara sva vrata. Zadovoljni ste jer ste zajedničkim snagama napravili pomak u partnerskom odnosu. Sada je mars taj koji vas navodi da otputujete na kratak predah zajedno sa partnerom. Iako ste imali nedovoljno savršeno ali veoma inspirativno iskustvo vreme je da počnete da razmišljate o povećanju potomstva. Pred vama su zadaci koje vi lako možete organizovati na obostrano zadovoljstvo. Merkur iz znaka Riba će od 17. februara biti retrogradan pa vam neće dati potpuni mir. Ostaje vam da još neke teme iz prošlosti protresete i napokon završite da bi krenuli napred bez dileme.
Zdravlje
Ne morate da čekate proleće da bi promenili ishranu koja vam narušava zdravlje. Učinite to odmah.

Blizanci

Posao
Potrudite se da odradite zadatke sve do polovine februara jer tada vaš vladar kreće u retrogradni hod. Donosi vam ponavljanje i ponovno bavljenje poslovima koje ste u prošlosti radili. Jedino za Blizance koji očekuju staru poziciju ovaj retrogradni hod planete Merkur može doneti povoljnu poslovnu situaciju. To naravno pod uslovom da pravi povoljne aspekte sa vašim planetama u natalnoj karti. Za Blizance koji imaju nepovoljne aspekte retrogradnog Merkura ka natalnim planetama ovo je period nestabilnih okolnosti na poslu i sa poslovnim saradnicima. Obzirom da će Mars kao aktivna planeta ući u Jarca donosi vam pojačanu motivaciju da više zarađujete. Uložićete više truda da bi zadovoljili svoje finansijske apetite.
Ljubav
Ovo je mesec u kome se masimalno aktivirate. Ne samo da bi udovoljili partneru nego i sebi. Pa tako neće nedostajati vašeg urođenog šarma i volje za lakim flertom. Puno druženja i kretanja može vam doneti neočekivanu osobu u život. Laki flert i raspoloženje za avanturu može vas uvesti u tajnu vezu. Tajna veza vam neće smetati jer ni vi ne želite ništa više od prolazne avanture. Setite se da razum treba imati prevlast nad osećanjima .
Zdravlje
Ne pravite više planove kojom aktivnošću treba da se bavite. Ovog meseca krećete u akciju da bi poboljšali svoje zdravlje.

Rak

Posao
Vi ste se uspavali u predhodnom mesecu. Međutim sada je na redu da se aktivirate. Okolnosti vam donose osobu koja će vam doneti dobre poslovne predloge. Uz dosta prepreka i nesigurnosti krećete u realizaciju dodatnog ili novog posla. Do sada ste samo razmišljali a sada je vreme da pokrenete procese ka realizaciji ciljeva. Dosta ste bili opušteni i uspavani. Potrebno je da napravite plan dinamizma na koji naćin i koliko treba da uložite u posao.Ipak krajem meseca imate mogućnost da napredujete i popravite poslovne finansije.
Ljubav
Zvezde kažu da imate mogućnost da upoznate bitnu osobu ovog meseca. Veza može biti i na daljinu da bi se kasnije razvila u nešto dugotrajno. Sa stalnim partnerom imate dobre i stabilne odnose koji samo povremeno mogu imati nesporazum oko finansija. Ako ne odete u ovom periodu na put sa voljenom osobom onda je izvesnije da ćete uplatiti putovanje tokom ovog meseca. Otvorite oči i pogledajte sudbini u oči. Ljubav je ono što vama uvek treba jer vas čini potpunom osobom.
Zdravlje
Može biti ugroženo virusnim oboljenima. Pojačajte imunitet.

Lav

Posao
Retrogradni Merkur vas može usporiti u planiranim poslovnim aktivnostima sa inostranim partnerima. Međutim ovaj mesec vam može doneti neophodna sredstva da bi mogli da unapredite posao. Imate podršku zvezda ako želite da proširite delatnost i uvedete nove vrste poslovanja. Mnogi Lavovi mogu očekivati mali pomak u poslovanju ako se bave javnim oslovima. Očekekuju vas odgovornija zaduženja i neočekivane šanse koje znate dobro da iskoristite.
Ljubav
Pobojšanje komunikacije donosi vam lepše trenutke sa partnerom. U ovom periodu možete očekivati veće razumevanje i slaganje sa voljenom osobom. Polje ljubavi i partnerskih odnosa je veoma naglašeno pa više posvećujete vremena na poboljšanju dnevnih aktivnosti. Svi koji mogu postati vaši partneri ovog meseca potpuno vas razumeju u prohtevima i potrebama.
Zdravlje
Mogući problemi sa digestivnim traktom.

Devica

Posao
Početkom meseca nestabilno planiranje ide zajedno sa nestabilnim poslovanjem. Merkur svojim retrogradnim hodom vraća vas na stare poslovne probleme. Tako ni prošli a ni sadašnji dogovori ne mogu lako da dođu do konstruktivnog rešenja. Jednostavno bi bilo dobro da se vratite na početne korake i krenete drugim putem. Inače mnogo energije možete potrošiti na već napravljene greške. Nije vam povoljan period za sklapanje ugovora i dogovora. Potreban vam je savet.
Ljubav
Slobodnim Devicama februar donosi poznastvo sa osobom koja ih privlači svojim stabilnim karakterom. Možete očekivati stabilnu vezu. Dok će zauzete Device zakopati ratne sekire i napokon uživati u mirnim zimskim danima. Predstoje vam stabilni odnosi koji su puni razumevanja i nežnosti. Nekako kao da ste otvorili novo poglavlje u zajedničkim odnosima sa partnerom.
Zdravlje
Povremeni skokovi krvnog pritiska zahtevaju pregled kod interniste.

Vaga

Posao
Iako će vam Mars iz Jarca doneti jaču energiju vi možete imati zastoje u realizaciji poslovnih obaveza.
Potrebno je da napravite raspored i plan kako da poslujete dalje ali sa bar minimalnim dobitkom. Nigde vas ne vodi upornost koja nema realnu dobit. Ovo je period kada trebate da pretumbate svoje poslovne aktivnosti. Uzmite ono što vam donosi prihode a odbacite neproduktivne stvari. Na nova sredstva i novac moraćete da sačekate.
Ljubav
Vaš vladar Venera boravi u Ovnu od 7. Februara i donosi vam povoljne ljubavne dane. Posvetićete potpunu pažnju partneru. Napokon se vaše želje i mogućnosti poklapaju pa zajedničkim koracima idete ka svojim ciljevima. Dileme nema inicijativu koju ste očekivali od partnera sada ste i dobili. Tako da je sve onako kako treba i može biti samoo bolje. Veze koje su tek započele nailaze na svoju ozbiljno isplaniranu budućnost.
Zdravlje
Polje zdravlja nagoveštava problem sa bubrezima.

Škorpija

Posao
Ovo nije mesec u kome treba da pravite velike korake. Vaš vladar Mars iz znaka Jarca daje vam posebnu energiju ali samo za planove koji se tiču dugoročnih projekata. Niste spremni da započnete nove poslovne projekte jer finansije nisu stabilne. Novac koji treba da dođe neće biti dovoljan da se upustite u rizik poslovnog poteza. Čak i ako pravite poslovna partnerstva koja mogu doneti odlične rezultate morate sačekati povoljniji trenutak.
Ljubav
Dajete sve od sebe da podignete partnerski odnos na bolji nivo. Međutim tokom februara vaša veza doživljava transformaciju. Tako da krajem meseca možete očekivati mirne dobre i balansirane zajedničke trenutke. Planirate odmor i to će vam mnogo pomoći u ponovnom zbližavanju sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka Škorpije mogu očekivati interesantan poziv od osobe prema kojoj neće biti ravnodušni. Spremni ste za dugoročnu vezu.
Zdravlje
U dobroj ste psihofizičkoj formi.

Strelac

Posao
Ovo je mesec u kome ne možete dati svoju pravu snagu i volju. Imate energije ali mnogo i grešite. Zato možete očekivati spore neorganizovane poslovne poteze koji vam ruše samopouzdanje. Međutim i pored loše koncentracije i fokusa uspevate da završite isplanirane projekte. Bitno je da se držite proverene poslovne rutine da ne bi došlo do grešaka koje mogu finansijski da vas koštaju. Krajem meseca Jupiter će vam pomoći da neke kreativne ideje privedete svojoj nameni.
Ljubav
Menjate mišljenje i želite iskrren razgovor sa partnerom. Predlažete svoje ideje kako da nastavite i poboljšate svoj partnerski odnos. Partner će prihvatiti sve samo ga morate stalno podsećati na
obećanja. Dosta je bilo nesporazuma i odlučili ste da zajedničkim snagama pobedite krizu koja vas
dugo rastužuje. Slobodni pripadnici Strelca mogu upoznati osobu sa kojom će imati konstruktivan i poučan razgovor. Međutim ništa dalje se ne može razviti jer je ta osoba već zauzeta.
Zdravlje
Povremeni pad imuniteta.

Jarac

Posao
Sada je vreme da započnete izradu poslovnog plana. Dobar plan je pola posla vi to dobro znate. Do 16. februara nećete mnogo toga sprovesti u delo. Međutim kada Mars uđe u vaš znak dobijate čvrstu rešenost da uspete u svemu što ste zamislili. Neće vas samo Mars naterati da ostvarite svoj san već i pun Mesec u lavu 9. februara. On izbacuje na površinu sav vaš kreativni deo ličnosti. Zato je ovo mesec koji vam donosi puno potencijala da možete ostvariti svoje poslovne ambicije. Retrogradni Merkur vas može usporiti ali vi i ne žurite sa svojim akcijama. Jednostavno želite da sve bude savršeno.
Ljubav
Kao nikad do sada bićete raspoloženi pre svega za komunikaciju. Vraćate se da ispravite nesporazum kod osobe do koje vam je ozbiljno stalo. U tome vam pomaže Mars u vašem znaku i čini vas zvezdom zodijaka. Šta god radili ili govorili vi privlačite veliku pažnju. Zato slobodno možete izraziti svoja osećanja i zahvalnost osobi koja vam je mnogo dala a nije tražila ništa za uzvrat. Slobodni pripadnici znaka Jarca mogu se vratiti u bivšu vezu i nastaviti tamo gde su stali.
Zdravlje
Bez bitnih promena.

Vodolija

Posao
Ovo je vaš mesec i zato dozvolite da blistate u svojoj autentičnoj prirodi. Ako ste nezadovoljni poslom menjajte i tražite novi. Jednostavno su zvezde na vašoj strani. Naglašena sedma kuća partnerskih odnosa donosi vam nove ponude poslovne saradnje . Tako da 9. februara nemojte imati dilemu kako dalje tada možete doneti odluku jer će vam sve biti kristalno jasno. Zato nemojte biti nezadovoljni jer vaša solarna godina je tek počela. Pa kao i svake godine februar je mesec u kome vi palite motore koji vas daleko mogu odvesti pitanje je samo gde to želite da budete. Merkur je retrogradan od 17. februara povedite računa o podacima u kompjuteru i telefonu kao i o potpisivanju ugovora koji treba dva puta da pročitate.
Ljubav
Veoma dinamičan mesec kada je ljubav u pitanju. Nije samo to što morate da se suočite sa svojim prošlim bolnim iskustvom već što ste i dalje u dilemi šta i kako i koga izabrati. Prvo će vam pomoći 9. februar kada možete iskristalisati mišljenje o vezi koju ste započeli jula meseca 2019 godine. Posle toga Merkur u svom retrogradnom hodu vraća vas na bivšu ljubav da iscelite sve rane zauvek. Kada sve to završite dolazi vam Mars u aspektu sa vašim vladarom Uranom koji vam doliva benzini vi brzinom svetlosti krećete napred. Nikako vam neće biti dosadno to vam zvezde garantuju.
Zdravlje
Nervoza i napetost.

Ribe

Posao
Puno prepreka i grešaka koje napravite tokom meseca ipravićete krajem perioda. Slaba koncentracija i loš fokus prave vam problem na poslu. Međutim saradnici su tu da vam pomognu zato ne izbegavajte pomoć koju vam dobronamerno pružaju. Merkur u vašem znaku doprinosi vašoj zbunjenosti idekocentrisanosti. Krajem meseca kada Jupiter napravi aspekt sa Neptunom vaše kreativne sposobnosti dolaze do izražaja i vi polako hvatate dobar zalet. Vaše ideje nailaze na punu podršku i zato nemojte stati kada ste već uhvatili dobar vetar u leđa.
Ljubav
Ovog meseca rušite vaše unutrašnje granice. Pogledali ste u sebe i želite da promenite svoj emotivni život. Međutim kada malo bolje razmislite ljubav ne može gumicom da se obriše. Zato se odlučujete da ponovo pokušate da postavite stvari na svoje mesto. Ipak je partner odraz nas samih i projekcija onog što smo dugo stvarali. Pa u to ime i uz pomoć retrogradnog Merkura pokušajte da svoj emotivni život ponovo dovedete u balans.
Zdravlje
Dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar