ODUSTALI OD OPTUŽNICE

Oslobođena Budvanka koja je KOLIMA UBILA Miloša (25) u Bečićima: Oglasila se porodica njegove verenice

Tužilaštvo u Kotoru donelo odluku o Emini Adrović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Emina Adrović Foto: Društvene mreže

Odluku crnogorskog pravosuđa da odustane od optužnice protiv Emine Adrović (25), kojom joj se na teret stavljalo da je izazvala tragičnu saobraćajnu nesreću na bulevaru u Bečićima u kojoj je u julu 2018. poginuo Miloš Vukomanović (25), a njegova verenica Snežana Rudinac (25) iz Kraljeva teško povređena, ni Miloševa ni Snežanina porodica nisu želele da komentarišu, pišu Novosti.

Mali Teodor (12) prekjuče pao sa terase, a nedavno ga zadesila još jedna NESREĆA: Komšije otkrile detalje

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru odustalo je od optužnice posle dobijanja poslednjeg nalaza i mišljenja veštaka saobraćajne struke, u kojem se, između ostalog, navodi da Adrovićeva nije kriva za udes. Na osnovu odluke tužilaštva, sud je doneo rešenje o obustavi postupka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nesreća se dogodila 18. jula 2018, 45 minuta posle ponoći. Tada je objavljeno da je Budvanka Emina Adrović upravljajući automobilom marke “audi”, naletela na Vukomanovića, koji je rodom iz Zvečana, i njegovu devojku Snežanu iz Kraljeva. Mladić je zadobio povrede od kojih je ubrzo preminuo, dok je Rudinčeva zadobila povrede glave, grudnog koša i nogu i mesecima je bila u komi. Utvrđeno je da je Adrovićeva vozila 60 kilometara na sat i to na deonici gde je ograničenje 50.

Vozio MRTAV PIJAN u Sremskim Karlovcima: Kada ga je uhvatila policija jedva promrmljao ovo

U dvorištu porodične kuće Rudinaca u kraljevačkom Vojnom naselju, Snežanina majka Nada juče za beogradski list rekla da su upoznati sa skandaloznom odlukom, ali i da je stav porodice da ne daje nikakve izjave za medije.

“To smo suprug Radovan i ja, uz Snežanino odobravanje, odlučili još kada nas je pre dve godine ova nesreća zadesila”, rekla je Nada Rudinac.

Majka VRIŠTALA dok joj je voz vukao dete po šinama: Detalji jezive nesreće u Sremskoj Mitrovici

Na pitanje kako je Snežana, Nada je sklopivši ruke odgovorila da je ćerkino stanje stabilno.

“Biće dobro, biće dobro… – rekla je majka Nada tihim glasom.

Ni u porodici Miloša Vukomanovića juče nisu želeli da komentarišu odluku crnogorskog pravosuđa, uz zahtev da novinari prestanu da ih zovu stalno. Mladić i devojka boravili su u Bečićima kao sezonski radnici.



Izvor: Novosti

Komentari (2)

  1. Ako je nko očekivao neki drugačiji ishod onda je stvarno naivan. Kao prvo čije je kćerka, kao drugo, išla je "kao" 60 km/h a prvi izveštaj je pokazao mnogo više ali ga "nategoše na 60. Inače je dokazano da se umesto 50 vozi 60 km/h smrtnost se smanjuje ta 70% i treće je to čiji su građani pogaženi?! Pa navikli smo da budemo u vascelom svetu građani II ili III reda. Doduše do nedavno nisu odnosi Crnogoraca prema Srbima bili takvi, ali korak po korak u zadnjih 20 gdoina svašta se promenilo pa i to!

    Odgovori

Ostavite komentar