ELITNO NASELJE

Komšije otkrile: Andreana tvrdila da je kupila luksuzni stan, a zapravo ga iznajmljivala za 2.900 evra?!

Pevačica se sada, navodno, odselila odavde...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Č. Vukojičić

Pevačica Andreana Čekić svojevremeno je izjavila kako je kupila stan u luksuznom delu Beograda, ali, kako kažu njene komšije, ona je sve vreme zapravo iznajmljivala stan, piše “Blic”.

Foto: E-stock/Č.Vukojičić

Kako je za pomenuti medij rekao Andreanin prvi komšija, ona više ne živi na toj lokaciji, te da je nisu videli više od mesec dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ne živi ona više ovde mesec dana, možete da pitate koga hoćete, ali to je istina. Preselila se u drugi kraj, živela je u ovoj zgradi negde oko godinu dana. Ma nije ona kupila ovaj stan, ona je u njemu samo živela, odnosno rentirala ga je. Znate šta, ovde su stanovi veoma skupi, kreću se od 2.500 do 4.000 evra na mesečnom nivou, zavisi od kvadrature koju iznajmljujete”, rekao je ovaj čovek za “Blic”.

Foto: E-Stock/Kobra

Kako im je dalje rekao, Andreane Čekić više nema na spisku stanara u toj zgradi, a kako je navedeno, na internet sajtovima se može videti da se stanovi poput ovog u kom je pevačica stanovala mogu iznajmiti za čak 2.900 evra mesečno.

“Selimo se tako da kad nisam u emisijama i na nastupima posvećena sam sređivanju novog stana. Iako je moja želja da jednog dana napravim kuću u Beču sa velikim dvorištem, to će još malo da sačeka”, rekla je pevačica pre par meseci u jednoj od “Grandovih” emisija.

Andreana Čekić progovorila o tome da li je nekome “ukrala” oca i muža: “Treba raditi kako ti srce kaže”

“Poslednji put sam je videla pre dva meseca. Tada je bila ovde prvi i poslednji put, kupila je kifle i najobičnija peciva, ali je veoma prijatna i ljubazna”, rekla je prodavačica iz obližnje pekare za “Super TV”.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar