TRAGEDIJA

“Pomislio sam da može voz da je udari, a onda sam čuo…”: Očevidac ispričao DETALJE UŽASA u Lajkovcu

Kada je voz udario devojku, ona se našla tačno između šina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Devojka koja je danas izgubila život na pruzi Beograd – Bar u Lajkovcu, kretala se pored šina, a ne po šinama, tvrdi jedan očevidac stravične nesreće.

“Ona je išla sa jedne strane pruge, nije išla između šina u pravcu Valjeva. Ja sam mislio da će preći na prelaz preko pruge, međutim, ona je nastavila da ide uz prugu dalje pravo”, priča očevidac Božidar Borković za “Pruga TV”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je očevidac Božidar, koji inače živi u blizini, rekao, nekoliko minuta nakon što je video devojku kako hoda, čuo je i voz.

“Kada sam čuo voz, u momentu sam pomislio ‘baš je opasno, može voz da je udari, a niko ne može da je spase'”, kaže Božidar.

Strašna tragedija u Lajkovcu: Devojka šetala prugom, voz UDARIO direktno u nju (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Poznato stanje IZBODENOG MLADIĆA: Incident na okretnici trole na Medakoviću

Kada je voz udario devojku, ona se našla tačno između šina. Očevidac kaže da devojka nije imala slušalice na ušima i samo išla pravo. Kako procenjuje Božidar, devojka je imala oko 25 godina.

Podsetimo, tragedija se dogodila danas oko 12.30 na pruzi Beograd – Bar u Lajkovcu. Po rečima očevidaca do nesreće je došlo kada se devojka kretala iz pravca Lajkovca ka Valjevu, a voz je direktno udario ka njoj, pri čemu je ona na licu mesta preminula.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar