Nataša Radan: Majka me se odrekla, a očuh me prijavio za porodično nasilje! (FOTO)

Potresna ispovest...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-Stock/Mirko Rodić

Zadrugari su imali priliku da pogledaju i video-prilog razgovora Nataše Radan i Stefana Karića u izolaciji, tokom kog mu se ona poveravala o svojoj životnoj priči. Nataša je pre nekoliko nedelja otvoreno priznala emocije prema Kariću.

Edo oladio zadrugarku: Ona je gospođa, ali ja volim malo bezobraznije (VIDEO)

Nataša je za crnim stolom ispričala potresnu ispovest o teškom odrastanju koje je imala zbog majke i očuha, nakon gubitka oca.

Rekla sam u klipu da ima skoro godinu dana od tog dana. Radi se o mom očuhu i majci. Meni je drugarica rekla da se ona javila mom najboljem drugu, ja sam objasnila zašto nismo u dobrim odnosima. Desilo se to da sam udarila svog očuha, gde je on mene prijavio da porodično nasilje. Imali su neke probleme, ja nisam bila u tom trenutku sa njima, imali su u tom periodu neke svađe, mene je majka zvala drugi, treći put, meni je bilo žao brata i sestre pa se desilo to što se desilo. Ja od kad sam ostala bez oca, ja sam počela da se osećam odbačeno, kad se majka zaposlila, bila sam sve više i više sama. I kako sam odrastala imala sam želju da živim sama i da zarađujem i to sam uspela. Pre ulaska u Zadrugu smo se čule, dok je trajalo to suđenje, na poslednjem suđenju nije htela da stane na moju stranu i zbog toga smo izgubile kontakt. Kada je bilo to suđenje, ona je ostavila i brata i sestru, ne znam šta se dešava sada napolju. Ona je mene uvek zvala kada je imala problem, kada joj je nešto trebalo, tada me je zvala, bila je super sa mnom kada god je njoj to išlo u prilog, ali ona nikada nije bila uz mene. Ona je podnela zahtev za razvod braka i onda je trebalo da svedočim ja – ispričala je Nataša.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Radan (@natasa.rr) дана

Meni je pričala da majka nikada nije njoj kupovala poklone, samo sestri i bratu – dodao je Marko Đedović.

Izostavila je detalj da su za nedelju dana umrli njen otac i njegovi roditelji – dodao je Mirko Gavrić.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar