Goca Tržan o borbi za POTOMSTVO: Ostaću sa Rašom sve iako nikada ne budemo mogli da imamo decu

Godinama unazad pokušavaju da dobiju dete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Pevačica Goca Tržan uporno se trudi da sa svojim izabranikom Radomirom Novakovićem dobije dete. Iako ima ćerku Lenu iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem, pevačica želi dete sa Rašom pa se je već nekoliko puta podvrgla vantelesnoj oplodnji.

“Raša i ja dobro podnosimo proces vantelesne oplodnje, jaki smo psihički, ali fizički mi nije lako zbog hormonske terapije na kojoj sam. Mi žene smo u stanju da pomerimo brda i doline da ostvarimo svoj cilj, a moj je da Raši rodim dete”, priznala je Goca, koja kaže da on njenu ćerku Lenu iz braka sa Ivanom Marinkovićem gleda kao svoju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Raša i ja već devet godina vaspitavamo i čuvamo Lenu. On je nju prihvatio kao da je njegova. Roditelji su ti oni koji su te odgajili, a ne oni koji su te napravili. Bez obzira na sve to, ja imam veliku potrebu da imam dete i sa čovekom kog volim”, kaže Goca, koja tvrdi da će njena i Rašina ljubav opstati sve iako im ne pođe za rukom da dobiju prinovu.

“Ostaću sa Rašom sve iako nikada ne budemo mogli da imamo decu. Neću ga ostaviti sve i da sada opet ne ostanem u drugom stanju”, završava pevačica.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (1)

Ostavite komentar