Nestala je hemija: 6 suptilnih znakova da vaš partner više NE UŽIVA u vođenju ljubavi sa vama

Prepoznajte ih što pre

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/yanalya

U svakoj vezi ima uspona i padova, kako u emotivnom, tako i u seksualnom pogledu.

Zbog toga je nekada seks nerealno dobar, a onda nastane period kada je vrlo loš, ili čak ni ne postoji…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako vaš partner možda ne želi da priča o tome i pravi se da je sve u redu, na osnovu nekih stvari vi svakako možete da procenite da nešto nije u redu sa vašim seksualnim životom.

Evo na kojih 6 znakova treba da obratite pažnju:

Foto/Freepik/freepik

1. Skoro nikada ne priča o seksu

Ako je vaš partner i dalje zagrejan za vas, definitivno će sa vremena na vreme spomenuti seks, kako bi vam stavio do znanja da je vreme za malo akcije. Međutim, ukoliko se čini potpuno nezainteresovanim i pored vaših blagih nagoveštaja u priči, to znači da mu nije ni na kraj pameti seks sa vama, piše timesofindia.com.

2. Redovno zaspi pre vas

Da li vam se čini da je vaš partner ovih dana stalno umoran i uvek se trudi da se prvi iskrade u krevet i zaspi? To može da ukazuje na problem. Jasno je da na ovaj način pokušava da vas izbegne, kao i da izbegne bilo kakav pokušaj seksualne intimnosti.

Foto/ Freepik/ yanalya

3. Stalno smišlja nove izgovore

Povremeno izbegavanje seksa zbog određenih razloga je sasvim u redu, ali smišljanje različitih izgovora svaki put kada druga strana inicira seks je definitivno znak da nešto nije u redu. Probajte sledeći put da pažljivo razmotrite izgovor – moguće je da ćete i sami shvatiti da nije potpuno realan.

4. Nikada nema inicijativu

Činjenica da je vaš partner ranije prvi inicirao seks, a sada se to potpuno preokrenulo treba da vas zabrine. Ukoliko ste vi usamljeni u tome da želite da održite vaš seksualni život, vreme je da shvatite da postoji neki problem.

Foto/Pexels/Polina Zimmerman

5. Ignoriše vas svaki put kada pokrenete ovu temu

Jedan od najsuptilnijih, ali ipak očiglednih znakova je upravo ovaj. Pokušajte da se setite koliko puta se ovo desilo, a onda se zapitajte…

6. Imate utisak da je drugoj strani seks postao obaveza

Da li tokom retkih seksualnih trenutaka osećate “obavezujuću atmosferu”? Da li se vaš partner ponaša kao da imate odnos samo da biste, eto, vi bili srećni? Onda je očigledno da on ne uživa u tome, već je, na neki način, prisiljen na seks sa vama. Možda je vreme za razgovor.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar