Ljudi se dele na one koji obožavaju i one koji ne mogu da podnesu miris belog luka.
Znamo da je sastojak mnogim jelima.
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
I neosporno je da im daje određeni šmek.
Međutim, tokom ljuštenja i sečenja, miris se apsorbuje u kožu i može da se zadrži danima.
Nekada neće da “ode”, makar ceo sapun potrošili na pranje ruku.
Pa vi izađite iz kuće, pogotovo neposredno nakon spremanja ručka.
Srećom, postoji način da se ovaj miris vrlo lako neutrališe.
Sve što treba da uradite jeste da ruku nekoliko minuta trljate o površinu od nerđajućeg čelika, piše stvarukusa.
To može da bude sudopera, ali i kuhinjski pribor.
Ono što je bitno jeste da dok, dok ih trljate, ruke sve vreme ispirate i vodom.
Ova metoda neće u potpunosti ukloniti miris belog luka, ali će ga znatno oslabiti, što je svakako bolje nego da se oseća pun miris.
Komentari (0)