Komšije iznele sve o RAZVODU Mileta Kitića i Marte Savić: Nema je mesecima, ako se do sad nisu rastali…

Često viđaju pevača u kraju, ali ne i njegovu suprugu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

U medijima su se pojavile priče da se Marta Savić i Mile Kitić razvode nakon što je ona već nekoliko meseci u Dominikanskoj Republici, iz koje ne može da se vrati zbog pandemije koronavirusa.

Sada su njihove komšije otkrile da Mileta često viđaju, dok Martu nisu videli meseci, a Elena je, kako kažu, tek neuhvatljiva. Ipak, niko od njih ne veruje u priče o razvodu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sretala sam ih često ovde, međutim, sada ređe. Mile je pre neki dan prošao ovuda, ali Marte nema mesecima. Čitala sam u medijima da je otišla na neko putovanje. E ako se do sada nisu rastali, neće sigurno jedan pevačicin odmor da im pokvari planove. Vidi se da se vole i da su zaljubljeni”, kaže komšinica iz obližnje prodavnice koja je poželela da ostane anonimna.

Foto: Screenshot Youtube

I druga komšinica imala je samo lepe reči za poznati par.

“Sjajne su komšije, uvek se fino jave i vedrog su duha”, rekla je ona.

Jedan od majstora koji radi na gradilištu u blizini folkerove kuće kaže da je video Mileta pre neki dan.

“Prošao je tu nekoliko puta. Najnormalniji čovek, kao da uopšte nije poznat. Došao je iz Hrvatske, tako da ga malo pa malo sretnemo. Ten mu je preplanuo, vidi se da je uživao tokom putovanja”, rekao je Super TV građevinac iz komšiluka.

Foto: Screenshot Instagram

Dve devojke iz frizerskog salona koji se nalazi u tom kraju rekle su da često viđaju Kitićevu ćerku Elenu.

“Elena često prolazi ovuda, čini nam se da je vozila neki namunjeni džip, ali nismo sigurne. Marta često šeta bez šminke kada je tu i bude u opuštenom izdanju. Mile stalno u ruci nosi novine i ide do prodavnice da kupi namirnice. Priče o razvodu nisam čula, tako da ne mogu to da tvrdim”, rekla je jedna od njih, a druga se nadovezala:

“Nisam toliko obraćala pažnju, ali da, sretnem ih. Isto sam videla Kitića kako nosi kese iz prodavnice, dok Elenu stvarno nisam imala prilike da ugledam. Volim njenu muziku i često je slušam, ona je pogotovo sada popularna”.

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar