Ili spusti majicu ili izađi: Devojku izbacili iz prodavnice zbog OVOG prekratkog šorca (FOTO)

Bizaran incident na ulazu u prodavnicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Lauren O'Connor

Loren O’Konor iz britanskog gradića Sarija oglasila se besno na Tviteru pošto je doživela neverovatnu neprijatnost u prodavnici Sejnsberi.

Devojka je krenula u kupovinu po vrelom danu u majici i šorcu ni ne sluteći da će već na ulasku u prodavnicu doživeti nimalo simpatičan razgovor sa obezbeđenjem.

“Čim sam ušla prišao mi je jedan stariji čovek u uniformi. Zamolio me je da izvučem majicu iz šorca i nastavim dalje. Pitala sam ga u čemu je problem i ko je on da meni određuje kako ću da nosim majicu. Potom mi je već nervoznije rekao da je to pravilo prodavnice i da ću morati da mu se povinujem ili da izađem napolje”, napisala je uzrujana devojka.

Pošto nije imala živaca s njim da se raspravlja zamolila ga je da pozove makar jednu žensku osobu iz Sejnsberija koja tu radi da vidi s njom šta ona ima da kaže na tu seksističku molbu.

“Imala sam masku na licu, čak i rukavice, ali šorc?! Muškarac nije pozvao nikog već mi je samo rekao da mi je šorc prekratak i da može da ‘vređa’ neke mušterije u prodavnici, odnosno da izaziva. Počela sam da se smejem, a onda je viknuo da odmah izađem da ne bi zvao policiju jer je ovakav šorc zabranjen u prodavnici da se nosi. Pa nisam došla gola da tako reaguje”, napisala je Loren dodajući da je demonstrativno otišla kući i žalila se Udruženju za zaštitu potrošača Velike Britanije a i pokrenula je priču na svim profilima koje ima na mrežama.

Htela da pecivom nahrani golubove, a onda joj prišao policajac i ODVALIO je po džepu



Izvor: Objektiv.rs, DailyMail

Komentari (1)

Ostavite komentar