Teodora Džehverović otkrila kako je počela njena veza sa Ninom: Nisam osetila da mu se sviđam KAO ŽENA

Pevačica i košarkaš su ušli u romansu bez žurbe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/I. Dobričić

Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica, Teodora Džehverović, i sama je svesna činjenica da njena publika prihvata svaku pesmu koju objavi.

Sada je ona pričala o tome koliko je srećna što sve njene pesme imaju veliki broj pregleda na Jutjubu, a onda je progovorila i o vezi sa novim dečkom, košarkašem Ninom Čelebićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Očigledno sam pronašla svoj pravac i ljudi su me prihvatili u ovakvom svetlu, šta god da izbacim sada to dobro prođe, bar ja imam takav utisak. Što se pregleda tiče, oni svakodnevno rastu i to je veliki upeh i nadam se da će tako da se i nastavi”, izjavila je ona.

Foto: Screenshot Youtube

Pevačica je nekoliko puta za medije istakla da je srećna u vezi koja traje nešto duže od dva meseca, a sada je otkrila kako su ona i Nino otpočeli svoju romansu.

“Ja sam trenutno u srećnoj vezi. Otišli smo na piće, započeli neki odnos koji je na početku bio stvarno drugarski, meni je bilo drago što sam upoznala takvog dečka. Niti je on na početku nešto želeo, niti sam ja osetila da mu se sviđam kao žena, već kao osoba. I išli smo jednom na piće, drugi put, treći put, ja sam se stvarno poklopila sa njim brže nego sa bilo kim. Nisam ni razmišljala, nego se stvarno spontano desilo. On je stvarno mnogo dobar momak, na prvom mestu, toliko mi je zabavno sa njim. Ja sam luda, a on može da prati moj temperament”, rekla je Džehverovićeva u emisiji “Ekskluzivno”.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar