Rafali odjekivali Zenicom: Drugu noć zaredom REŠETANJE na ulici, ima ranjenih!

Do vatrenog obračuna došlo je sinoć pola sata pre ponoći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Šest osoba uhapšeno je nakon sinoćnje rafalne pucnjave u zeničkom naselju Babina rijeka, tačnije ispred gradskih bazena.

Potvrdila je to za Avaz Aldina Alić, glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Policija je uhapsila šest osoba koje se dovode u vezu sa sinoćnjom upotrebom vatrenog oružja. Među uhapšenima, dve osobe su zadobile lakše telesne povrede”,  kaže Alić.

Kako saznajemo, među uhapšenima je i ranjeni H. Č., koji je sinoć bio na mestu pucnjave, a koji je zadobio lakše telesne povrede u predelu donjeg ekstremiteta. Podsetimo, do vatrenog obračuna došlo je sinoć oko 23.30 sati, kada je ispaljeno najmanje dvadeset metaka.

Brojni meštani Babine rijeke ostali su u šoku kada se začula rafalna paljba. Kako saznaje Avaz, policija je sinoć, neposredno nakon pucnjave, oduzela i BMW.

Podsetimo, u nedelju uveče nepoznati počinilac ili više njih pucali su u Jasmina H. (32) na sportskom igrališu u Zenici. U njega je ispaljeno više projektila i preminuo je nedugo po prijemu u bolnicu.



Izvor: Avaz.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar