Žestoka rasprava Šopićke i Karića: Optužio je da je svima ŠIRILA noge, ona njemu rekla da je JADAN…

Tokom čitave emisije sevale su varnice...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ivana Šopić, Stefan Karić
Foto: Youtube/ Screenshot

Sinoć su, u emisiji “Zadruga – Narod pita” gosti bili Ivana Šopić i Stefan Karić, koji su nedavno raskinuli. Oni su imali nekoliko žešćih okršaja tokom svog gostovanja, a sve je počelo kada je jedna gledateljka napala Stefana.

Stefan karić
Foto: Youtube/ Screenshot

Ona je rekla kako je Ivana bila toliko zaljubljena da je izgubila sebe, samo je branila njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Uticao je na nju sa njegovim sumnjama i ljubomorom. Zašto si je maltretirao toliko? Ivi si mogao da oprostiš onog starca. Njena jedina zaljubljenost je bila prema tebi. Mislim da je tvoj otac vaš problem, on se mnogo predao rijalitiju. Seljački je da ti objaviš spisak, da pročitaš javno, to se ne govori. Da li ti tata drži sveću koga dovodiš kući?”, bila je oštra ona.

Foto: Screenshot Youtube

On je istakao kako je samo morao da odbrani svog oca, ali se gledateljka tu nije zaustavila i nastavila je da napada Karića, koji je pomoć zatražio od Ivane.

“Ivana, ti ćeš prećutati ovo? Ja te uvek branim, očekujem da bar kažeš da nije istina. Hoćeš da sada pokažem sve tvoje poruke, kako smo raskinuli? Neko će izgubiti glavu nastavimo li ovako”, rekao joj je on.

“Ti mene nikad nisi zaštitio. I sad si rekao da si raskinuo sa mnom zbog moje prošlosti. Ne misliš o mojoj reputaciji, prozivao si me na tviteru, da sve to treba da slušam u emisiji, uvalio si me u go*na, a neke druge ljude pravdaš u emisiji. Nikada nisam tvog oca loše komentarisala”, odbrusila je Ivana.

Ivana Šopić
Foto: Youtube/ Screenshot

Nakon toga javila se i gledateljka koja je bila na Stefanovoj strani, pa je njegovu bivšu nazvala zmijom i zamerila joj to što joj upada u reč.

“Ivana, nemoj da me prekidaš, pokušavaš da glumiš damu, ali ti ne ide. Stefane, tvoja je najveća greška što si ikada, ikada pokušao bilo šta sa dotičnom. Dovela te je do dna, sedi kao zmija šarka, puna je zla, otrova, nema trunku poštovanja, nema trunku ljudskosti u sebi”.

“Odbrani me, Stefane, je’l moguće da ćutiš na ovo i slušaš?, ironično je rekla Šopićeva, jer je i Stefan njoj isto tražio.

Ivana Šopić, Stefan karić
Foto: Youtube/ Screenshot

Gledateljka je na to pitala: “Ti si svakome širila noge?”.

Na to se nadovezao Karić obrativši se Ivani i osvrnuo se i na komentare Marije Kulić da je Ivana preko njega samo pokušavala da se “opere”.

“Pa ti si rekla da si i Janjušu širila noge… Uvek sam ja uvažavao Marijino mišljenje, ali ne mogu da tvrdim da je Ivana htela da se opere preko mene, ali je bilo momenata kada se šalila. U jednom trenutku sam sumnjao da je sa mnom samo zbog toga, ali ne mogu da tvrdim sigurno, možda je krenula sa mnom tu vezu, ali je shvatila da se zaljubila”, rekao je Stefan.

“Eto, koliko si ti jadan i bedan”, uvređeno je odbrusila Ivana Šopić.

B.K.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar