Autorka horora koji ceo svet želi da pogleda: Nija Dakosta će režirati film “Kapetan Marvel 2”

Sarađivala je sa oskarovcem Džordanom Pilom na filmu "Candyman"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Američka rediteljka Nija Dakosta će režirati film “Kapetan Marvel 2”, potvrdili su Marvel i Dizni.

Dakosta je prošle godine snimila horor film “Candyman”, koji je producirao i podržao oskarovac Džordan Pil, poznat po filmu “Get Out”. Javnost sa nestrpljenjem čeka da vidi ovo horor ostvarenje Nije Dakoste, pošto je trejler oduševio kritičare i javnost. Međutim, premijera je odložena zbog pandemije.

Dakosta će sada imati priliku da režira film “Kapetan Marvel 2”, koji će nam prikazati nove avanture jedne od najmoćnijih superheroina – Karol Danvers, koju igra oskarovka Bri Larson. Marvel je ranije ove godine objavio da režiseri prvog filma neće raditi na drugom i da aktivno traže reditelja koji će doneti drugačiju perspektivu ovom liku. Marvelu se angažovanje novih i nezavisnih režisera do sada isplatilo, pošto su odlične filmove doneli režiseri  Rajan Kugler (Crni Panter), Braća Ruso (Kapetan Amerika:Građanski rat, Avendžersi: Rat beskraja, Avendžersi: Kraj ige, Kapetan Amerika: Zimski vojnik) i Taika Vaititi (Tor Ragnarok).

Sada je Nija Dakosta postala prva afroamerikanka na čelu jednog Marvelovog filma, a ujedno i jedog superherojskog filma. Film bi trebalo premijerno da bude prikazan u julu 2022. godine.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar