Prvi onlajn festival klasične muzike: Koncertom bez publike završen “ARLEMM” (VIDEO)

Istoimenu izložbu je videlo 100.000 posetilaca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Koncertom bez publike na Cvetnom trgu u Beogradu klavirskog LP dua, polaznika onlajn letnje škole flaute i violine i kantautora Marka Luisa, koji je sinoć bio emitovan na Jutjubu, zvanično je završen ARLEMM 2020, prvi onlajn festival klasične muzike u zemlji.

Istovremeno je izložba “ARLEMM-Umetnički karavan”, autora Milice Đorđević i Nemanje Đorđevića, koju je u Beogradu videlo više od 100.000 posetilaca, nastavila svoj umetnički put u Arilje, gde će posetioci moći da je pogledaju narednih 10 dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“ARLEMM je ove godine, u novom digitalnom formatu, obeležio svoju jedanaestu godinu postojanja. Uprkos situaciji koja je bila nesvakidašnja jer nam je onemogućila da se lično i uživo družimo i muziciramo, pronašli smo način da dopremo jedni do drugih”, kaže Dragutin Mladenović, direktor manifestacije.

 

Na ARLEMM-u je ove godine održano više od 200 onlajn časova individualne nastave, a više od 100 dece i mladih je pohađalo onlajn predavanja kreativnog pisanja, muzičke improvizacije, ekoloških i umetničkih radionica.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar