Severina uputila EMOTIVNE REČI Rajku Dujmiću: Srela sam ga pre dve nedelje, zamalo smo zaplakali (VIDEO)

Pevačica se od muzičara oprostila na društvenoj mreži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Vest da je Rajko Dujmić, frontmen “Novih fosila”, preminuo danas zbog povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći u sredu, potresla je mnoge njegove kolege iz Srbije i regiona.

Članovi benda “Novi fosili” oprostili su se od njega lepim rečima, a to su uradili i Tonči Huljić, Masimo Savić i Neda Ukraden. Sada se tim povodom oglasila i Severina Kojić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je na svom profilu na Insatgramu objavila pesmu “Milena”, uz koju je ispisala opširan status povećen Rajku.

Foto: Screenshot Youtube

“S 9 godina sestra me je dovela za ruku u ‘Mozaik’ na audiciju za takmičenje ‘Djeca pjevaju’. Kad je došao moj red, ušla sam i rekla da želim da pevam pesmu ‘Moja Milena’ od ‘Novih fosila’. Remi Kazinoti, tad tek sa završenom akademijom, rekao mi je: ‘Ne možeš, mala, tu pesmu peva muškarac…’ Rekla sam: ‘Ili tu ili ništa’. On je rekao: ‘Onda ništa’. I ja sam se uputila prema vratima. Moja sestra me nagovarala da pevam neku drugu pesmu. Nisam htela i već sam se uhvatila za kvaku kad se iz jednog ugla digla jedna gospođa i rekla: ‘Slušaj, Remi, pusti ovu malu da peva šta hoće’. To je bila Lepa Smoje. Takmičenje je bilo u splitskom HNK-u.
Pobedila sam…”, počela je Severina, pa prepričala svoj poslednji susret sa Rajkom:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on

“Rajka sam srela slučajno pre dve nedelje, izgrlili smo se i skoro zaplakali, nisam ga videla dugo. On je jedan od najvećih kompozitora s ovih prostora ikada. Jednom me nazvao i rekao da ima pesmu ‘Nedostaješ mi’ za mene, ali da želi da je otpevam u studiju nakon koncerta u 2 sata ujutro, umornog glasa. Pevala sam spavajući i molila ga da snimam sutra. ‘Neee, ovo je to, ovo mi je trebalo’, kaže i sedne u 5 sati ujutro za klavir u studiju i odsvira solo u toj pesmi. Dok sam ga gledala kako svira i komponuje u isto vreme bila sam presretna, jer je on napisao muziku za ‘Moju Milenu’… Da je živeo u nekoj drugoj zemlji, dobio bi sve počasti, jer je svojim pesmama bio u našim životima. Nedostaješ mi, Rajko… Nedostaješ generacijama koje su rasle uz ‘Nove fosile’. ‘Nedostaješ mi do bola…’ Volimo te svi. Počivao u svojim pesmama”.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar