Zašto je Kejt Midlton skinula verenički prsten?! (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža je tokom posete bolnici imala samo burmu, a masivni prsten princeze Dajane sa safirom nestao je s njenog prsta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Tokom današnjeg dana, Kejt Midlton je bila pozvana da se pridruži kreativnoj radionici koju vodi bolnički program Nacionalne galerije portreta pri dečjoj bolnici “Evelina” u Londonu i vidi kako umetnost doprinosi zdravlju, dobrobiti i sreći kod dece.

Međutim, ta poseta ne bi bila ništa neouobičajeno u rasporedu vojvotkinje da se ona nije pojavila bez vereničkog prstena sa safirom i dijamantima, koji je nekad pripadao njenoj pokojnoj svekrvi, princezi Dijani, za koji smo svi već navikli da šepuri na njenom prstu.

 


I baš kad su počela nagađanja da će još jedan skandal da ugrozi stabilnost kraljevske porodice, odgovor je stigao u vidu bolničkih pravila.

Naime, pošto je morala temeljno da očisti ruke pre obilaska odeljenja i područja za tretman, preporučeno joj je da skine nakit pre ulaska u bolnički blok.

Zadržala je burmu, ali je skinula prsten od belog zlata kojim dominira 12-karatni ovalni plavi cejlonski safir oko kojeg se nalazi 14 dijamanta.

Dobro je, možemo da odahnemo!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar